2023-05-26 07:55:00

AaB-spids vil prikke hul på bylden: Det irriterer mig

21-årige Anosike Ementa har endnu ikke scoret for AaB's førstehold, hvilket irriterer angriberen, men han er sikker på, at det nok skal komme. Det siger han til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 31. runde

FT

LYN

2 - 1

AaB

Selv om langt de fleste har været korte indhop, er faktum, at Anosike Ementa står noteret for 35 kampe for AaB og nul mål.

- Det irriterer mig, at jeg ikke har fået puttet én i kassen og fået hul på bylden, men det er der ikke noget at gøre ved. Jeg er sikker på, at det nok skal komme, siger Ementa til bold.dk.

Angriberen ville gerne spille endnu mere, men brokker sig ikke.

- Jeg trives meget fint her i AaB. Selvfølgelig vil man gerne starte inde, og det kæmper jeg også for hver dag til træning, men jeg tager imod de minutter, jeg får, og jeg ved også, at vi har andre dygtige angribere. 

- Jeg giver alt, hvad jeg har til holdet, og i vores situation handler det ikke om det individuelle. Det handler om, at vi som hold skal præstere bedst muligt og overleve.

Føler du dig tæt på en startplads?

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -AaB-spids vil prikke hul på bylden: Det irriterer mig
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

- Det er ikke noget, jeg har fokus på, for det er ikke min beslutning. Jeg gør bare mit til træning, og så er jeg sikker på, at hvis jeg fortsætter med at gøre det, jeg kan, så skal spilletiden nok komme før eller siden.

- Han kan bare blive taget ud, som folk har lyst til
Lucas Andersen påpegede efter FCM-kampen senest, at han mener, at forsvarsspillere får lov til at gå for hårdt til Ementa.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er ikke, fordi det skal være nogen kæmpe historie, men jeg synes jo igen, vi ser det her med 'Ano', der er 2.05. Han bare kan blive taget ud, som folk har lyst til, lød det fra Lucas Andersen.

Ementa selv tager det med ro.

- Jeg synes, det er fedt, at vi kan gå til hinanden i Superligaen, og at vi er en del store drenge, som kan få lov til at have de der slåskampe. 

- Selvfølgelig er der en grænse, men jeg synes, det er fedt, at vi kan få lov at gå til hinanden, siger Ementa.

Så du føler dig ikke særligt udsat på det punkt?

- Nej, overhovedet ikke. Det er jo også en del af mit spil, at jeg er fysisk, når jeg bokser med de store forsvarsspillere, så det går begge veje, kan man sige.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er kæmpe forskel
Anosike Ementa kom til AaB fra Helsingør i januar 2021, og selv om det ikke er blevet til vildt meget spilletid, udvikler angriberen sig stadig.

- Jeg synes, vi har et rigtig godt træningsmiljø, hvor jeg også kan mærke, at jeg har udviklet mig sindssygt meget. Selvfølgelig lærer man allermest, når man spiller, men jeg kæmper videre, og jeg er sikker på, at jeg nok skal få mine minutter, hvis jeg bliver ved med at tro på tingene.

Ementa lægger ikke skjul på, at AaB og FC Helsingør er to vidt forskellige ting i forhold til træningsmiljø.

- Der er kæmpe forskel. Det er noget helt andet. Nu var jeg kun med kort i et par måneder i 1. division med Helsingør, men det er noget helt andet her i AaB. 

- Der er bare flere omkring holdet, og det er bare et mere professionelt setup. Nu havde jeg selvfølgelig også skole at se til, da jeg spillede i Helsingør, men det er et virkelig godt miljø, vi har her, siger Ementa.

Anosike Ementas kontrakt med AaB løber til udgangen af 2023. Fremtiden er dog ikke et fokuspunkt her og nu.

- Nej, det er ikke noget, vi har snakket om lige nu. Jeg har kun fokus inde på banen. Det er det, jeg er her for, siger Ementa til bold.dk.

AaB ligger i øjeblikket over stregen i 3F Superligaen, men kun grundet bedre målscore end AC Horsens, der fredag aften gæster OB.

Selv møder AaB Lyngby på mandag.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 31. runde

FT

LYN

2 - 1

AaB

14 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce