Sydbank Pokalen -Aarhus Fremad-chef er tilfreds trods pokalexit
2020-11-10 17:05:55
Foto: vildmedfoto.dk

Aarhus Fremad-chef er tilfreds trods pokalexit

Aarhus Fremad-træner Morten Dahm Kjærgaard var tilfreds trods sit holds pokalexit i 1-3-nederlaget mod Randers.

Artiklen fortsætter efter annoncen

 2. divisionsmandskabet fra Aarhus Fremad mødte tirsdag overmagten, da holdet blev slået ud af pokalturneringen af superligaholdet fra Randers med 1-3.

Dermed formåede aarhusianerne ikke at levere pokalsensationen på hjemmebanen. Til trods for det var Fremad-træner Morten Dahm Kjærgaard ganske godt tilfreds med sine spilleres præstation.

Han var især tilfreds med, at holdet ikke ændrede udtryk, selv om modstanderen var fra en højere række.

- Vi var okay tilfredse med vores præstation. Vi fik en kamp, hvor vi var med om resultatet, som det jo handler om, siger træneren og fortsætter:

- Det måler vi altid vores præstationer på, og vi lykkedes med det i dag, og vi lykkedes med det på den måde, som vi spiller på normalt.

 - Randers spillede på en måde, som var meget fysisk. Det vidste vi godt ville ske, så vi skulle ofte være mange omkring, og det var vi også mange gange.

Randers-træner Thomas Thomasberg var efter kampen også tilfreds med det videre avancement, og han havde også overskud til at rose tirsdagens modstander.

Artiklen fortsætter efter annoncen

 - Vi mødte et rigtig godt 2. divisionshold, som det ikke var en selvfølge, at vi bare skulle ud at slå. Det havde vi allerede set med FCK og Brøndby, der fik smalle sejre i sidste uge.

- Men med 3-1 til os 25 minutter før tid, så kan vi vist godt kalde det en ganske sikker sejr, og det var dejligt.

- Nu skal vi tage sejren med videre, og selv om næste opgave ude mod FCK i Superligaen er en helt anderledes opgave, så skal man altid tage en sejr med, mener Thomasberg.

Aarhus Fremads 27-årige anfører, Nicklas Ullum, synes som sin egen træner, at 2. divisionsholdet havde ære af kampen.

- Det var ærgerligt, at vi ikke kunne få sejren, men jeg synes faktisk, at vi langt hen ad vejen kunne være vores indsats bekendt, mener midtstopperen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ullum stod også for hjemmeholdets eneste mål.

- Det var da fedt at score mod et superligahold, men jeg var jo uheldig at begå et straffespark lige inden, så jeg var bare rigtig glad for at kunne rette op på det igen, siger han.

Aarhus Fremad ligger lige nu nummer syv i 2. divisions gruppe 1, hvor holdet har otte point op til Jammerbugt på den enlige oprykningsplads.


Foto: vildmedfoto.dk

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0