2022-01-08 20:22:57

AC kom på tavlen i Chelsea cup-storsejr

Andreas Christensen scorede målet til 4-0, da Chelsea lørdag aften udraderede Chesterfield fra den femtebedste række med 5-1. Timo Werner, Callum Hudson-Odoi, Romelu Lukaku og Hakim Ziyech stod for de yderligere scoringer.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Fa Cup - 3. runde

FT

CHE

5 - 1

CHE

6'
1 0
Timo Werner
Mål
18'
2 0
Callum Hudson-Odoi
Mål
20'
3 0
Romelu Lukaku
Mål
39'
4 0
Andreas Christensen
Mål
55'
5 0
Hakim Ziyech
Mål på straffe
80'
5 1
Akwasi Asante
Mål

I FA Cuppens trejde runde stod Chelsea overfor en overkommelig opgave, da de hjemme fik besøg af Chesterfield fra National League.

Cheftræner Thomas Tuchel havde endvidere valgt en stærk startellever til opgøret, hvor Romelu Lukaku igen var taget til nåde og startede inde, ligesom der også var fundet plads til Andreas Christensen fra start.

Det samme gjorde Timo Werner, og den tyske angriber skulle komme på tavlen tidligt i kampen.

Der var spillet seks minutter, da bolden havnede hos angriberen efter en afrettet afslutning fra Hakim Ziyech, som ikke tøvede med at banke bolden i kassen, og så stod der 1-0.

Fra start var det tydeligt, at Chelsea var klasser bedre end deres modstandere, og det var heller ikke overraskende, at Callum Hudson-Odoi gjorde det til 2-0 efter 18 minutters spil.

Fløjspilleren tog turen solo, før han sendte en glimrende afslutning afsted, som Scott Loach i Chesterfield-buret ikke kunne gøre noget ved.

Artiklen fortsætter efter billedet

FA Cup -AC kom på tavlen i Chelsea cup-storsejr
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

To minutter senere skulle det også blive 3-0, og denne gang var det Romelu Lukaku, som fik lidt sportslig oprejsning ovenpå den seneste tids turbulens af banen.

Den belgiske angriber blev spillet fri af 17-årige Lewis Hall, og med få meters afstand til mål var det ingen sag for Lukaku at udbygge føringen til 3-0.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det blev også 4-0 før pausen, og det mål fik en dansk afsender.

En nedfaldsbold fra en hjørnesparkssituation endte hos Andreas Christensen, og den danske midstopper kunne uden problemer sende sit hovedstød i kassen uden chance for keeperen.

En god scoring for danskeren, hvis kontraktstatus har fyldt mere end det sportslige på det seneste.

Dermed gik Chelsea til pause med en 4-0-føring uden på noget tidspunkt at have været presset.

Chesterfield-scoring i anden halvleg

Efter pausen var det et mere afdæmpet Chelsea-mandskab, som indtog banen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Holdet sad stadig på spil og chancer, men det var ikke den samme udradering af National League-mandskabet som i første halvleg.

Det blev dog til en scoring alligevel, og den stod Hakim Ziyech for fra ellevemeterpletten.

Marokkaneren fik muligheden fra pletten, efter Christian Pulisic blev nedlagt i feltet, og selvom keeperen havde hånden på bolden, gik den altså i mål.

Andreas Christensen måtte lade sig udskifte efter godt en times spil, og danskeren blev erstattet af 26-årige Lewis Baker, som spillede sin anden kamp for Chelsea – otte år efter han fik sin debut mod Wigan i januar 2014.

Med et kvarter igen gjorde Chelsea det til 6-0, men der blev kaldt en offside på Kai Havertz, hvorfor målet blev annulleret.

Chesterfield var ved at få en reducering i opgøret, men træværket afviste afslutningen fra Fraser Kerr, som ikke fik lov at fejre denne gang.

Det gjorde non league-mandskabet til gengæld fem minutter senere, da hollandske Akwasi Asante gjorde det til 1-5 efter godt forarbejde fra Kabono Tshimanga.

Målet blev det sidste i kampen, som sluttede 5-1 til Chelsea, som derfor er sikkert videre i FA Cuppen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Fa Cup - 3. runde

FT

CHE

5 - 1

CHE

6'
1 0
Timo Werner
Mål
18'
2 0
Callum Hudson-Odoi
Mål
20'
3 0
Romelu Lukaku
Mål
39'
4 0
Andreas Christensen
Mål
55'
5 0
Hakim Ziyech
Mål på straffe
80'
5 1
Akwasi Asante
Mål

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0