2022-10-13 11:07:11

AC råder stortalent: Kom ud så hurtigt som muligt

Anders Christiansen råder Malmö-talentet Hugo Larsson til at skifte væk fra den svenske klub i en fart for at sikre den bedst mulige udvikling.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

EL - 4. runde

FT

UBE

1 - 0

MAL

18-årige Hugo Larsson er et stort talent i Malmö. 

Den unge offensivspiller er eksempelvis blevet kaldt for den nye Kevin De Bruyne af hans danske holdkammerat Søren Rieks, og hos Anders Christiansen er der heller ikke tvivl om unge Larssons talent. 

- Jeg har rost ham før, og vi skal passe på med ikke at hype ham for meget, men han er en fantastisk fodboldspiller, og man ser måden, han udvikler sig på.

- Han tager skridt i den rigtige retning, og det er virkelig godt. Han skal fortsætte med at være ydmyg og arbejde hårdt til træning og i kamp

Forhåbentlig beholder han den ungdommelighed, når han spiller. Han ser muligheder hele tiden, og det er fantastisk., siger AC til bold.dk.

Opfordrer til Malmö-exit

Artiklen fortsætter efter billedet

Allsvenskan -AC råder stortalent: Kom ud så hurtigt som muligt
Foto: Johan Nilsson/TT/Ritzau Scanpix

Hugo Larsson har trods sin unge alder noteret sig for 35 kampe på Malmö FF's førstehold, men står det AC skal offensivtalentet søge andre græsgange hurtigst muligt.

- Bare kom væk så hurtigt som muligt, siger han til bold.dk og fortsætter. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Hvis man ser på det danske landshold, så har kernen af spillerne, der er faste startere, forladt Danmark tidligt. Derudover har Allsvenskan og Eliteserien for mange kunstgræskampe, som Ståle Solbakken og Åge Hareide også har sagt.

- Det har du ikke i Europa, så de unge skal bare ud og udfordres. Hugo kunne jo sagtens spille i Union Berlin lige nu. Det ville være bedre matchning i Bundesligaen i stedet for at spille i Allsvenskan med halvdelen af kampene på kunstgræs, som en lille del af Europa spiller på.

- Set fra hans synspunkt skal han bare af sted, så snart han har muligheden. For Malmö håber jeg selvfølgelig, at han spiller her så længe som muligt, afslutter AC. 

Hugo Larsson forlængede i juli sin kontrakt med Malmö FF frem til udgangen af 2026.

Artiklen fortsætter efter indholdet

EL - 4. runde

FT

UBE

1 - 0

MAL

1 kommentar

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce