2020-12-16 21:11:40

ACH-vikar efter exit: Forventer vi kan slå BIF

Mads Lyng begræder AC Horsens' exit i Sydbank Pokalen, men den gule fare står med en følelse af, at de forventer at kunne vinde over Brøndby på søndag, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 4. runde

FT

AGF

1 - 0

ACH

87'
1 0
Frederik Tingager
Mål

For anden gang på tre dage tabte AC Horsens onsdag aften med en enkelt pind mod AGF, da det onsdag blev til en sen aarhusiansk 1-0-sejr i pokalturneringen.

Resultatet ærgrer Mads Lyng, der er vikarierende cheftræner i AC Horsens, men han tror på, at østjyderne kan rejse sig på søndag, hvor Brøndby kommer på besøg.

- Som jeg lige sagde til drengene, så har vi bragt os et sted hen nu, hvor vi for anden gang på meget få dage kan sige, at vi er skuffede over at tabe med et mål til sidste års bronzevinder. Det var en kamp, hvor vi mener, at vi kunne have fået det til at tippe til vores side.

Artiklen fortsætter efter billedet

Sydbank Pokalen -ACH-vikar efter exit: Forventer vi kan slå BIF
Foto: Getty Images

- Det er den følelse, jeg står med, at jeg er pisseskuffet ligesom spillerne, men når jeg kommer hjem i aften, står jeg også med en følelse af, at vi har bragt os til et sted nu, hvor vi rent faktisk alle sammen godt ved, at vi forventer, at vi kan gå ind og prøve at vinde over Brøndby på søndag, siger Mads Lyng til TV3 Sport.

Der er kampstart mellem AC Horsens og Brøndby klokken 20 søndag aften.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 4. runde

FT

AGF

1 - 0

ACH

87'
1 0
Frederik Tingager
Mål

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0