2022-06-25 10:05:01

Adingra efter PL-skifte: Har været min drøm

Simon Adingra takker folkene i FC Nordsjælland, mens han fortæller, at skiftet til Brighton og Premier League er en drøm, der går i opfyldelse.  

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fredag aften blev det offentliggjort, at Simon Adingra skifter FC Nordsjælland og Superligaen ud med Brighton og Premier League.  

Og 20-årige Adingra glæder sig over skiftet, som han beskriver som en drøm, mens han også fortæller om sin tid i Danmark.  

- Lige fra jeg var dreng, har det været min drøm at komme til at spille i Premier League en dag. Det er et kæmpe øjeblik for mig, at den drøm nu går i opfyldelse, og jeg føler mig privilegeret og taknemmelig for at have fået chancen for at forfølge min drøm på Right to Dream-akademiet og i FC Nordsjælland. Jeg er stolt af, hvor jeg er i dag, og rejsen fra Elfenbenskysten til Benin til Right to Dream og FCN har ikke altid været let.  

- Det var et hårdt slag at brække armen ved den første træning i FCN. Jeg er taknemmelig for den hjælp og støtte, jeg fik fra fysioterapeuter og trænere, som lærte mig, hvor vigtigt det er som ung spiller at have tålmodighed, stole på processen og arbejde hårdt.  

- De udfordringer, jeg har mødt og arbejdet med i de første år af min karriere i FC Nordsjælland, har gjort mig stærkere og udviklet mig som person og spiller. Og jeg er stolt af, hvordan jeg med positiv indstilling altid har arbejdet og gjort mit bedste for ikke at lade denne mulighed gå til spilde.

- Til sidst vil jeg gerne sende en stor tak til alle hos Right to Dream og FCN for altid at hjælpe og støtte mig. Jeg vil altid se tilbage på min tid i Right to Dream og FC Nordsjælland med stor taknemmelighed og føle mig velsignet over at være en del af Right to Dream-familien, siger han i en pressemeddelelse.

Adingra har skrevet under på en fire-årig kontrakt med Brighton. 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0