2021-02-24 14:15:02

Adnan Mohammad prøvetræner i FC Roskilde

Sportschef i FC Roskilde, Anders Theil, siger til LigaBold.dk, at Adnan Mohammad de næste 14 dage træner med i 2. divisionsklubben. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk. 

Adnan Mohammad har tidligere spillet i Superligaen for Lyngby og FC Helsingør, men det seneste stykke tid har Mohammad tørnet ud for Danmarksserie-klubben Ishøj IF.

Nu prøver den 24-årige offensivspiller sig af i 2. divisionsklubben FC Roskilde. Sportschef i FC Roskilde, Anders Theil, siger til LigaBold.dk, at Mohammad de næste to uger bliver en del FC Roskildes træninger. Det er FC Roskildes nye cheftræner Michael Jørgensen, der skabte kontakten til Adnan Mohammad.

- Han (Adnan Mohammad, red.) træner hos os lige nu og gør det i de kommende 14 dage. Man kan godt kalde det en prøvetræning, men det er igennem vores cheftræner Michael, der kender Adnan, og han har inviteret ham ud for at se, hvordan han ser ud. Han træner med os de næste 14 dages tid, siger Anders Theil til LigaBold.dk.

Artiklen fortsætter efter billedet

2. Division -Adnan Mohammad prøvetræner i FC Roskilde
Foto: Ishøj IF

Dygtig spiller

Anders Theil siger, at klubben efter prøvetræningsperioden tager stilling til, om der skal laves en fast aftale med Adnan Mohammad. Sportschefen pointerer, at den hurtige kantspiller har store kvaliteter, men Mohammad har dog ikke spillet divisionsfodbold i et godt stykke tid.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Han er jo dygtig på bolden, har et enormt højt teknisk niveau, nogle gode førsteberøringer og har et godt drive. Han kunne godt gå hen at blive voldsomt dygtig i 2. division. 

- Han vil nok kunne lave nogle mål selv, men også lave en del assists. Han er voldsomt svær at have med at gøre. Han har også spillet lidt back, men jeg ser ham nu mest som offensivspiller og kant.

- Han er en spiller, der er voldsomt stærk i én-mod-én-situationerne og har et godt blik for spillet. Spørgsmålet er, om vi kan ham op igen. Han har ikke spillet på det her niveau i noget tid, og det skal han lige finde tilbage, men han er en dygtig spiller.

Adnan Mohammad har en lidt broget fortid som fodboldspiller, efter Lyngby Boldklub blandt andet ophævede kontrakten med ham i november 2019 grundet 'personlige forhold'. 

Bold.dk afslørede derefter, at der var tale om spillegæld. Anders Theil siger, at Michael Jørgensen har snakket med Mohammad om det, men ellers har det ikke været med i klubbens tanker om ham.

- Nej, vi har ikke haft det så meget med i vores overvejelser, andet end Michael (Michael Jørgensen, red) har haft nogle snakke med ham, inden han kom ud til os, for at høre, om der var ved at komme en afklaring på hans ting og sager. Det har han snakket med Michael om, men ellers har vi ikke, siger Anders Theil til LigaBold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Adnan Mohammad har en fortid i Lyngby, FC Nordsjælland, norske Arendal og FC Helsingør. Han har siden marts 2020 været Ishøj IF-spiller, og i efteråret spillede han otte kampe og scorede et mål for Danmarksserie-klubben.

Mohammad er ifølge SuperStats.dk noteret for 48 Superliga-kampe med tre mål og fire oplæg til følge.

Ishøj indtager andenpladsen i Danmarksserien Pulje 1, mens FC Roskilde er nummer ti i 2. division, gruppe 2.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0