2022-04-19 20:32:05

Adriano før derby: Tid i Inter karrierens bedste

Den tidligere Inter- og Brasilien-angriber Adriano udtaler op til Milano-derbyet i Coppa Italia tirsdag aften, at hans tid i Inter var den bedste i karrieren.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Coppa Ital. - anden semifinale

FT

INT

3 - 0

ACM

Fulgte man med i fodbold omkring årtusindeskiftet, var det svært at komme udenom brasilianske Adriano Ribeiro, der var udråbt til den oplagte arvtager for Ronaldo som den komplette, brasilianske angriber.

En depression ovenpå farens død i 2004 kombineret med tvivlsomme professionelle og personlige valg medførte dog, at fodboldverdenen aldrig fik det fulde potentiale af Adriano at se.

Men i den italienske modeby har brasilianeren stadig en stor stjerne, og til tirsdagens Milano-derby mellem Inter og Milan er den tidligere stjerneangriber således at finde på lægterne, hvor han er æresgæst for de blå og sort-stribede.

I kampprogrammet op til opgøret udtaler L'Imperatore – eller Kejseren – følgende om sin tid i Milano, hvor han blev betragtet som en af verdens bedste angribere.

Artiklen fortsætter efter billedet

Coppa Italia -Adriano før derby: Tid i Inter karrierens bedste
Foto: Alessandro Garofalo/Reuters/Ritzau Scanpix

- Det hele efterlod et indtryk på mit liv, og de bedste øjeblikke i mit liv er bundet sammen med tiden i Inter: kampene, målene, følelserne.

- Noget, jeg bærer med mig den dag i dag, er gåsehuden, som jeg føler, når jeg hører deres sang for mig. Inter-fansene får mig altid til at føle mig speciel.

Artiklen fortsætter efter annoncen

40-årige Adriano nåede i alt at spille 177 kampe for Nerazzurri, hvor det blev til 74 mål og 27 assists.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Coppa Ital. - anden semifinale

FT

INT

3 - 0

ACM

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0