2023-03-21 16:56:01

Afsløring: FCM scorer over 10 mio. på Sviatchenko-salg

FC Midtjylland-kaptajn Erik Sviatchenko rejser ifølge bold.dk’s oplysninger mod USA onsdag morgen for at sætte sin underskrift på en aftale med MLS-klubben Houston Dynamo.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

OB

1 - 3

FCM

Erik Sviatchenko har spillet sin sidste kamp for FC Midtjylland - i hvert fald i denne omgang.

For onsdag morgen rejser han ifølge bold.dk’s oplysninger mod USA, hvor han skal gennem lægetjek og underskrivelse af en toårig kontrakt med MLS-klubben Houston Dynamo.

Den 31-årige FC Midtjylland-kaptajn kan dermed se frem til sit andet udenlandseventyr i karrieren. Første gang var i skotske Celtic, som han blandt andet spillede Champions League på Nou Camp med.

Champions League-deltagelse blev det også til for FC Midtjylland, for hvem han som anfører også har løftet et par mesterskabspokaler.

Denne gang går turen til Houston, som gennem længere tid har scoutet efter en lederskikkelse - på og uden for banen.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Afsløring: FCM scorer over 10 mio. på Sviatchenko-salg
Foto: Erwin Scheriau/AFP/Ritzau Scanpix

Ham har de nu fundet i Erik Sviatchenko, som søndag så hele kampen fra bænken, da FC Midtjylland på dramatisk vis endte i nedrykningsspillet efter 3-3-kampen i Silkeborg.

Den missede plads i top 6 gør ondt for FC Midtjylland. Ikke kun de mentale skrammer på selvforståelsen over at være uden for det fineste Superliga-selskab. Men også færre indtægter så som tv-penge og tilskuere på stadion. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Salget af Erik Sviatchenko giver dog en form for lille plaster på det blødende sår. For den 31-årige forsvarsgeneral indbringer ifølge bold.dk’s oplysninger over 10 millioner kroner up front, og så kommer der diverse bonusordninger oveni.

Sviatchenkos kontrakt i FC Midtjylland stod til udløb i sommeren 2024.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

OB

1 - 3

FCM

40 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce