Premier League -Afviste aftale: Bournemouth vrager årets spiller
2020-06-19 10:48:55
Foto: Getty Images

Afviste aftale: Bournemouth vrager årets spiller

Bournemouth-manager Eddie Howe har ikke tænkt sig at bruge profilen Ryan Fraser mere, efter han afviste en kort kontraktforlængelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ryan Fraser er færdig i Bournemouth.

Offensivspilleren afviste forleden en kort kontraktforlængelse, så han kunne spille sæsonen færdig, og han kommer ikke i kampe mere for klubben.

Bournemouth-manager Eddie Howe har nemlig ikke tænkt sig at bruge ham i de sidste kampe i juni, hvor han er på kontrakt.

- Han har spillet sin sidste kamp for denne fodboldklub. Han er ikke involveret i de sidste ni kampe, og jeg ønsker kun spillere, som er fuldt fokuserede på nedrykningskampen, vi går ind i, siger Howe til klubbens hjemmeside.

- Det er min beslutning. Det her er de vigtigste kampe, vi har haft i de senere år, og vi har brug for, at alle er samme sted mentalt og vil kæmpe alt, hvad de kan, for klubben. Det kan Ryan desværre ikke på grund af sin kontraktsituation.

26-årige Ryan Fraser blev i 2019 kåret til årets spiller i Bournemouth, og i denne sæson har han spillet 32 kampe, hvor det er blevet til ét mål og fire assists.


Foto: Getty Images

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0