2023-03-20 08:31:01

AGF-anfører raser over Poulsen-udvisning: Hans ry hjælper ikke

Patrick Mortensen irriterer sig over, at Nicolai Poulsen fik to advarsler mod OB, og han mener, at midtbanespillerens ry i hvert fald ikke hjælper ham.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Aarhus

Nicolai Poulsen er en hård hund på en fodboldbane, og han er den aktive spiller i Superligaen, som har fået allerflest strafpoint i 3F Superligaen.

AGF-midtbanespilleren er kun overgået af Rasmus Würtz, der nu er assistenttræner i AaB.

Søndag kom Nicolai Poulsen igen i skammekrogen, da han fik to advarsler mod OB i anden halvleg.

Efterfølgende var AGF-anfører Patrick Mortensen ude at kritisere dommerens kendelser, hvor angriberen mente, at Poulsen ry også spiller ind i forhold til de mange kort.

- Det irriterer mig helt vildt. Jeg synes, at der var frispark til Sigurd (Haugen, red.) forinden, fordi han hoppede op og fik to hænder i hovedet.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -AGF-anfører raser over Poulsen-udvisning: Hans ry hjælper ikke
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

- Dommeren kan måske godt forsvare, at han gav en arm op i hovedet, men jeg tror ikke, at der var en eneste OB-spiller, der havde appelleret et gult kort, og jeg tror bare, at de havde været tilfredse med et frispark tæt under mål. 

- Jeg kan ikke stå og sige, at det kun er fordi, at det er Nicolai, men jeg tror også bare, at hans ry gør lidt, at han står i sådan lortesituation nu, når han ellers spillede en rigtig fornuftig kamp. Vi kommer til at mangle ham, siger Patrick Mortensen efter kampen mod OB.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Du kan se Poulsens to gule kort mod OB i videoen øverst i artiklen.

bold.dk spørger:

Var Nicolai Poulsens udvisning korrekt?

Ja
Nej
Ved ikke
1.515 stemmer

35 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce