2022-08-15 06:00:02

AGF får besøg af Lyngby - Liverpool på jagt

Mandag aften bliver den sidste kamp i denne Superliga-runde spillet, når AGF tager imod Lyngby. Desuden skal Liverpool på jagt efter en sejr mod Crystal Palace.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den femte. spillerunde i 3F Superligaen finder sin afslutning mandag aften, når AGF hjemme på Ceres Park får en oprykker på besøg.

Lyngby skal nemlig forsøge at hente endnu et flot resultat, efter de i den seneste runde formåede at vende 0-3 til 3-3 mod FC Midtjylland. 

I Premier League jagter Liverpool også tre point, som faktisk vil være deres første i denne sæson. De måtte nemlig nøjes med at spille uafgjort mod Fulham.

Denne gang er det igen et London-mandskab, som Jürgen Klopp og co. skal op imod, da det er Joachim Andersen og resten af Crystal Palace, der kommer forbi Anfield.

Atletico Madrid sparker deres sæson i gang hjemme i Madrid, men det er dog på udebane, da mandagens modstander er Getafe.

Desuden afholder FCK og Trabzonspor pressemøde forud for tirsdagens Champions League-kvalifikationsopgør, og her vil bold.dk være til stede.

Dagens højdepunkter:

19:00: AGF-Lyngby
19:10: IFK Göteborg-Hammarby19:30: Getafe-Atletico Madrid
20:45: Juventus-Sassuolo
21:00: Liverpool-Crystal Palace
 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0