2020-12-16 20:59:44

AGF-stopper: Irriterende at vi ikke scorede før

Jesper Juelsgård ærgrer sig over, at AGF ikke havde skarpheden til at afgøre pokalkampen mod AC Horsens noget før, men han er trods alt tilfreds med at undgå forlænget.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 4. runde

FT

AGF

1 - 0

ACH

87'
1 0
Frederik Tingager
Mål

AGF så ud til at skulle ud i forlænget spilletid mod AC Horsens onsdag aften, men det lavede Frederik Tingager om på tre minutter før tid.

Her sikrede midtstopperen aarhusianerne en 1-0-sejr og en plads i Sydbank Pokalens kvartfinaler, og Tingagers forsvarskollega Jesper Juelsgård glæder sig over, at kampen blev afgjort i ordinær tid, selvom han savnede skarphed.

- Jeg synes, vi havde rigtig meget af spillet oppe på deres banehalvdel, og vi fik rigtig mange dødbolde. Det var pokalfodbold, som det bedst kan være, og så var det jo bare dejligt, at Tingager kom op og fik den stanget ind til 1-0, så vi ikke skulle i forlænget.

Artiklen fortsætter efter billedet

Sydbank Pokalen -AGF-stopper: Irriterende at vi ikke scorede før
Foto: Getty Images

- Jeg vil ikke kalde det kaotisk, for jeg synes, vi havde godt styr på det, men det var da irriterende, at vi ikke fik scoret tidligere, siger Jesper Juelsgård til TV3 Sport og tilføjer:

- Det er fantastisk at gå på ferie lige om lidt og have nogle pokalkampe at se frem til i det nye år. Nu har vi en lige så vigtig kamp på søndag, hvor vi skal slutte godt af.

AGF slutter efterårssæsonen med en hjemmekamp mod AaB.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 4. runde

FT

AGF

1 - 0

ACH

87'
1 0
Frederik Tingager
Mål

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0