2022-05-16 14:30:02

Agger dukkede Lønstrup og co: Var forberedt

Thisted vandt topopgøret over Hillerød i 2. division med 2-0. Mikkel Agger siger til bold.dk, at Thisted var godt forberedt på Christian Lønstrups tropper.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 32. runde

FT

HIL

0 - 0

HOB

Der var topbrag i Hillerød i lørdags, da Thisted kom på besøg. 

Inden opgøret lå Christian Lønstrups tropper nummer to i 2. division, mens Thisted var et point efter. 

Den stilling er der blevet lavet om på, da Thisteds farlige frontduo Yao Dieudonne og Mikkel Agger gjorde det onde ved Lønstrup og co. 

Det blev med en 2-0-sejr til Thisted, og med sejren overtager Agger og co. andenpladsen i 2. division. Hillerød er nu to point efter Thisted i den tætte topstrid.

I efteråret mødte Hillerød og Thisted også hinanden i Hillerød, og her knuste Hillerød Agger og co. med 5-1. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmark -Agger dukkede Lønstrup og co: Var forberedt
Foto: Per Kjærbye - fodboldbilleder.dk

Mikkel Agger siger til bold.dk, at Thisted havde lært meget af de foregående opgør mod Hillerød, og samtidig har holdet forbedret sig meget i løbet af foråret.

- Alt andet lige var det en god kamp for vores vedkommende. Jeg synes, at vi var på og godt forberedte på dem. Det bølgede frem og tilbage i starten af kampen, uden at nogle holdene blev rigtig farlige. Jeg synes alligevel, at det var os, der sad på tingene, og vi fik et fortjent straffespark, som vi scorede på. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Efter pausen ville vi ud at lægge pres på dem igen for at se, om vi ikke kunne score til 2-0. Det gjorde vi heldigvis. De havde et enkelt forsøg på overliggeren, og det var en god mulighed, men ellers synes jeg, at vi mere eller mindre holdt dem fra fadet, så alt i alt en fortjent sejr synes jeg. Jeg synes, at vi hele vejen igennem havde dem, hvor vi gerne ville have dem, siger Mikkel Agger til bold.dk.

Hvordan er stemningen i øjeblikket?

- Stemningen er selvfølgelig god. Vi har hele tiden haft det sådan i maverne, at vi gerne ville være med, hvor det er sjovt, men vi kunne selvfølgelig også se, at det så svært ud, men som tingene har udfoldet sig, og vi har bare set mere og mere solide ud, jo flere kampe vi har spillet i foråret. 

- At vi ligger så godt til, ved jeg ikke, om det kommer bag på mig, men det gør det måske alligevel lidt. Som tingene har udspillet sig, så er det sindssygt dejligt, at vi har præsteret, som vi har gjort, og det er en af grundene til, at vi er med fremme nu.

Er et helt andet sted nu

Som tidligere nævnt uddelte Hillerød en stor lussing til Thisted med 5-1 i efteråret, men Mikkel Agger mener mere, at det er Thisted, der har løftet sig siden den kamp, end at Hillerød ikke viste nok i lørdagens opgør.

- Vi ved godt, at Hillerød er stærk og har været virkelig stærk på deres hjemmebane. Vi vidste godt, at det ville blive en anden kamp, end vi spillede mod dem senest i Hillerød. Jeg synes, at vi er et helt andet sted nu, end da vi var derovre senest. Vi kendte ikke så meget til Hillerød. For mit eget vedkommende var det første gang, at jeg spillede mod Hillerød senest. 

- Man havde derfor ikke samme kendskab til dem, som man nu har fået, så vi vidste godt, at det ville blive en helt anden kamp. Jeg ved ikke, om jeg er overrasket over, hvad de kom med, men jeg synes, at de kom med en masse, og det er stadig små ting, der gør, at de ikke scorede til 1-1, selvom vi følte, at vi havde kontrol på tingene. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er stadig små ting, der afgør fodboldkampe. Vi vidste godt, at de ville få muligheder, og vi ville få muligheder, så det var med, hvem der var skarpest, siger Mikkel Agger til bold.dk.

Efter at have jagtet Hillerød i længere tid, er det nu Thisted, der ligner en oprykker sammen med Næstved. Der resterer dog stadig fem runder, og Thisted møder i næste runde Næstved på hjemmebane.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 32. runde

FT

HIL

0 - 0

HOB

2 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce