Danmark -Agger om Peter Bonde og co: Er en mundfuld
2022-05-21 06:30:02
Foto: Per Kjærbye - fodboldbilleder.dk

Agger om Peter Bonde og co: Er en mundfuld

Der er topduel, når Thisted og Næstved brager sammen i 2. division. Mikkel Agger siger til bold.dk, at Næstved bliver svær at besejre, da klubben har vist stor styrke.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Godt nok er der hele 12 point mellem Næstved Boldklub og Thisted i 2. division, men der er stadig topbrag på menuen lørdag i Thisted mellem nummer ét og tre.

Peter Bondes tropper fra Næstved har nemlig vist stor styrke i denne sæson, og derfor venter der en meget svær opgave for Thisted, der kæmper med Hillerød om andenpladsen. 

Thisted-profilen Mikkel Agger siger til bold.dk, at Næstved bliver noget af en mundfuld, selvom Thisted vandt over Peter Bondes tropper, da de to mandskaber senest gæstede Thisted i september.

- Det er først og fremmest megafedt at få lov til at spille de her kampe, hvor der virkelig er alt på spil. Vi får sindssygt gode modstandere. Bare det, at vi har spillet os en position til at skulle spille de her spændende topopgør, er megafedt. Vi ved bare, at Næstved måske er et par niveauer over de fleste hold i den her række. 

- Det bliver igen en megasvær duel. Vi har mødt dem tre gange, hvor vi har vundet én, tabt én og spillet én uafgjort. Det bliver et tæt opgør. Vi vandt over dem senest, da de var oppe hos os, og det håber vi og har en tro på, at vi kan gøre igen, men det bliver vanskeligt. 

- Det er en mundfuld, og de har vist sig at være så gode, at de har fejet al modstand af banen en gang imellem, så det bliver en sindssyg svær test for os, siger Mikkel Agger til bold.dk.

Thisted-cheftræner: Går efter oprykning

Thisted-cheftræner Bo Zinck fortæller til bold.dk, at holdet er blevet stærkere og stærkere i løbet af sæsonen, selvom holdet har en smal trup. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Da holdet er kommet fra baghjul, er der heller ikke de store forventninger til det jyske mandskab, vurderer cheftræneren. 

Han glæder sig først og fremmest til en spændende topkamp mod Næstved.

- Vi kan ikke koncentrere os om andet end Næstved. Holdene i den her række er så stærke, så det er næsten umuligt at tænke på kamp to, tre og fire. Lige nu er vi stadig i det for at opnå ting. 

- Vi har ikke noget at beskytte. Vi har hverken sat klubbens økonomi over styr eller andet. Vi har en smal trup, som skal blive bedre og bedre. Vi går alt efter oprykning, og den eneste og letteste måde er at alle de fodboldkampe i træk, som vi kan. 

- Vi har ikke tabt så meget, vi har indhentet nogle hold. Det ligger også i vores fantasi, at det ikke er så let at have sat så mange point over styr, hvorimod vi er kommet fra baghjul og er ekstatiske over det.

- Vi synes, at det er megaspændende, og nu får vi nogle kampe med masse tilskuere hjemme og nogle kampe, som virkelig tæller noget som mod Hillerød (som Thisted vandt med 2-0, red.). 

- Det lærer vi noget af. Lige meget hvad der sker, kommer vi ud af det som vindere. Vi har en god stilling, fordi forventningerne har ikke været ret store, siger Bo Zinck til bold.dk. 

Der resterer fem runder af 2. division.


Foto: Per Kjærbye - fodboldbilleder.dk

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0