2021-04-01 17:19:44

Ajax-profil færdig for sæsonen: Håber på EM

Daley Blind har pådraget sig en alvorlig ankelskade, der gør, at han formentlig misser resten af sæsonen for Ajax, men hollænderen nægter at opgive håbet om EM.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Da Holland i tirsdags bankede Gibraltar med 7-0, var der malurt i bægeret i form af en grim skade til forsvarsprofilen Daley Blind, der vrikkede godt og grundigt om på sin venstre fod.

Torsdag er dommen faldet, og Blind regner ikke med at spille mere for Ajax i sæsonen, men drømmen om deltagelse i sommerens EM med Holland lever endnu.

- Efter en undersøgelse på hospitalet i dag viste det sig heldigvis, at der ikke er sket noget med knæet, men at det forreste ledbånd i min venstre ankel er revet i stykker. Jeg antager, at min sæson i Ajax er forbi.

- Jeg skal have en operation i næste uge, og hvis alt går vel i genoptræningen, håber jeg stadig, at jeg kan komme med til EM, siger Daley Blind til Ajax' hjemmeside og tilføjer:

- Selvfølgelig er jeg frygtelig skuffet. Man spiller fodbold for at vinde trofæer, og de trofæer vil blive vundet i de kommende måneder. Selvfølgelig vil jeg gerne være der. Det har været en vidunderlig sæson med Ajax hidtil, men nu slutter den meget brat for mig.

Holland er ved EM-slutrunden i gruppe med Nordmakedonien, Østrig og Ukraine.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0