2022-07-27 10:30:02

Alex Nørlund og co. mister profil: Vil være soldat

Alvin Huseinovic siger til bold.dk, at han forlader Hedensted. Huseinovic skifter til Holstebro, da han skal være værnepligtig i byen og vil være soldat.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 1. runde

FT

HED

1 - 0

DAL

Alvin Huseinovic var en af de store profiler for Hedensted i den seneste sæson, da den offensive midtbanespiller spillede hele 25 kampe for Danmarksserie-klubben.

Nu mister Danmarksserie-klubben dog profilen, da 21-årige Huseinovic har valgt at skifte til Holstebro Boldklub. 

Huseinovic siger til bold.dk, at han tager til den nye 3. divisionsklub Holstebro, da han skal være værnepligtig i byen og gerne vil være soldat.

- Jeg skal til at starte værnepligt i Holstebro (i det Jydske Dragonregiment, red.), så det passer meget godt med, at det blev Holstebro. Jeg har i længere tid tænkt på at tage et step op, siger Alvin Huseinovic til bold.dk.

Hvordan bliver det at spille i 3. division?

- Jeg har tidligere trænet med 1. divisionstruppen i Fredericia, så jeg kender godt til, at der er større krav end i Danmarksserien og U19 Divisionen og Ligaen, men jeg glæder mig bestemt. Jeg håber, at jeg for alvor viser, at jeg kan slå igennem. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmark -Alex Nørlund og co. mister profil: Vil være soldat
Foto: Dorte Adelfred

Vil bidrage med mål og assists

Den nye Holstebro-spiller siger, at han har haft mange gode snakke med Holstebro-cheftræner Kim Kristensen, og han glæder sig til at starte op i 3. divisionsklubben. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg håber, at jeg kan slå igennem og bidrage til holdet. Jeg spiller offensiv midt, så jeg håber, at jeg kan bidrage med nogle assists og mål og vise mig frem på den måde.

Huseinovic ser tilbage på en god tid i Hedensted, hvor sportschef Alex Nørlund har gjort en stor forskel for klubben. 

- Lige siden Alex (Alex Nørlund, red.) kom til klubben, så er resultaterne også blevet bedre. Vi havde et rigtig skidt efterår i Hedensted med masser af spillerafgange, men siden i vinter har vi ligget i top tre, hvis man kun kigger på forårsstillingen, så vi har spillet superflot fodbold. 

- Der er mange fede ting i gang i klubben, og det er en megafed klub. Jeg tror bestemt, at de kommer til at spille med om de sjove pladser, siger Alvin Huseinovic til bold.dk. 

Offensivspilleren har også en fortid i FC Fredericia og Vejle Boldklub samt Kolding IF og Kolding Boldklub.

Huseinovic kan få officiel debut for Holstebro, når mandskabet møder Young Boys FD lørdag 6. august i 3. division.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 1. runde

FT

HED

1 - 0

DAL

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0