2021-11-16 15:50:00

Alves: Føler mig som superhelt i Barca-trøjen

Dani Alves fortæller ovenpå sit skifte til Barcelona, at han føler sig som en superhelt, når han trækker i klubbens trøje.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dani Alves er netop skiftet tilbage til sin tidligere klub Barcelona, hvor han har fået tildelt en kontrakt frem til næste sommer.

Den brasilianske højreback fortæller ovenpå et veloverstået lægetjek i Barcelona, at han er glad for at være vendt tilbage til klubben, han også var i fra 2008-2016, som får ham til at føle sig som en superhelt, når han bærer klubbens trøje.

- Jeg siger altid, at der er to trøjer, som får mig til at føle mig som en superhelt, når jeg har dem på: Brasilien- og Barcelona-trøjerne, siger Alves til BarcaTV+ og fortsætter.

- At bære denne trøje igen giver mig et boost af styrke og adrenalin. Jeg håber, at jeg kan overføre det til mine holdkammerater.

Artiklen fortsætter efter billedet

Barcelona -Alves: Føler mig som superhelt i Barca-trøjen
Foto: FC Barcelona

Den 38-årige højreback fortæller også, at han var flyttet tilbage til Barcelona uanset hvad, så det var blot en positiv overraskelse, at han kunne vende tilbage som spiller.

- Mine bedste fodboldminder fandt sted her i Barcelona. Mit hjem er her i Barcelona, mine nærmeste slægtninge bor her i Barcelona, så det var uundgåeligt, at jeg ville vende tilbage til Barcelona, forklarer Alves.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alves forklarer videre, at han ved, hvad han taler om, når han siger, at Barca er unik, for han har været andre steder også, men ville for alt i verden gerne vende tilbage til den spanske klub, som han angiveligt har forsøgt at vende tilbage til i flere år.

Den aldrende højreback kan dog først få debut til januar, hvor han vil være spilleberettiget.

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0