2022-10-04 23:01:05

Andreas Christensen skadet i Barca-nedtur mod Inter

Inter sikrede sig tirsdag aften en vigtig sejr i Champions League, da de slog FC Barcelona med 1-0. Her kom Andreas Christensen galt afsted med sin ankel og var nødsaget til at blive udskiftet.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 3. runde

FT

INT

1 - 0

BAR

45'
1 0
Hakan Calhanoglu
Mål

Der var tre vigtige point på spil på Giuseppe Meazza, da værterne fra Inter tog imod FC Barcelona.

Inden opgøret var begge mandskaber nemlig noteret for tre point hver, og derfor kunne et nederlag blive dyrt i jagten på videre avancement i en gruppe, hvor Bayern München har gjort rent bord.

Hos gæsterne var danske Andreas Christensen med fra kampens start, og derfor var han en del af et Barca-mandskab, som lagde godt fra land.

De satte sig nemlig på spillet, hvor de havde et massivt spilovertag, og de kom da også frem til flere chancer. 

Marcos Alonso var blandt andet tæt på at heade kuglen i mål efter et hjørnespark, men bolden fløj forbi den ene opstander.

Christensen var også tæt på at blive noteret for en scoring med endnu et hovedstød, men denne gang var det Andre Onana inde i Inter-målet, som stod i vejen.

Artiklen fortsætter efter billedet

CL -Andreas Christensen skadet i Barca-nedtur mod Inter
Foto: Marco Bertorello/AFP/Ritzau Scanpix

Efter den gode Barca-start kom Inter bedre med i opgøret, og efter 23 minutter troede de også, at de ville få chancen for at komme foran med 1-0.

Her appellerede de nemlig kraftigt for et straffespark, da Barcas Eric Garcia ramte bolden med armen i feltet, men efter et VAR-tjek blev der i stedet fløjtet for en offside, og dermed slap gæsterne med skrækken.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Få minutter senere fik Inter faktisk nettet til at blafre, da Joaquin Correa fik en friløber, som han sikkert fik sendt i kassen, men endnu engang var det en offside, som reddede Barca.

Lige før pausen var der dog intet, som kunne give Barcelona en hjælpende hånd, da Hakan Calhanoglu modtog bolden lidt uden for feltet og trykkede til den. 

Her fløj den hele vejen i mål til stor jubel for tyrkeren, og så var Inter foran med 1-0.

Christensen skadet og annulleret Barca-scoring

I anden halvleg skulle Barcelona så på jagt, og som det var tilfældet i første halvleg, så sad de på spillet.

Det blev dog uden Andreas Christensen, som måtte forlade banen med en skade efter 58 minutter, da han tog sig til anklen, og derfor måtte gæsterne klare sig uden deres danske stopper.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det var da også nede i den anden ende, hvor Barca skulle på jagt, men Xavis mandskab fik dog ikke skabt de store chancer, før Ousmane Dembele meldte sig på banen.

Med en halv time igen modtog franskmanden nemlig bolden i feltet, hvor han resolut bankede den mod Onanas mål. Inter havde dog igen heldet på deres side, da stolpen denne gang stod i vejen for gæsterne.

Seks minutter senere troede Barca dog, at forløsningen i Milano var kommet, da bolden lidt tilfældigt endte hos Pedri i feltet, så han kunne score karrierens nemmeste mål.

Scoringen blev dog underkendt for en hånd på bolden, da Ansu Fati forinden havde ramt den, så kuglen var røget over til Pedri, og så gik Inter-tilskuerne ellers amok.

Barcelona forsøgte efterfølgende at få sendt udligningen ind i netmaskerne, men Inter formåede at holde spanierne fra fadet. 

Sergio Busquets burde dog have skabt spansk jubel, da han få minutter før tid kom frem til et helt frit hovedstød foran mål, men forsøget fløj forbi.

I overtiden kom der dog drama, da Barcelona appellerede for et straffespark.

Her ramte Denzel Dumfries bolden med armen, men efter et langt VAR-tjek blev spillet dog sat gang i den til store frustrationer hos Barcelona.

Dermed sluttede det hele med en 1-0-sejr til Inter, som nu står noteret for seks point efter tre runder på andenpladsen i gruppen.

Det er tre point flere end FC Barcelona på tredjepladsen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 3. runde

FT

INT

1 - 0

BAR

45'
1 0
Hakan Calhanoglu
Mål

51 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0