International -Ankersen: FCM-fans skal håbe på Brentford
2020-07-11 12:00:02
Foto: Getty Images

Ankersen: FCM-fans skal håbe på Brentford

FC Midtjyllands Rasmus Ankersen understreger, at det bliver en fordel for FCM, hvis Brentford rykker op i Premier League.

Artiklen fortsætter efter annoncen

FC Midtjylland kunne torsdag fejre det danske mesterskab, men inden længe kan der være mere at fejre for klubbens fans.

Klubbens ejer Matthew Benham ejer også Brentford, som kæmper med om oprykning til Premier League, og lykkes det for Thomas Franks tropper at rykke op, vil det også være en fordel for FCM.

Det forklarer bestyrelsesformand i FCM Rasmus Ankersen.

- Det er en stor fordel for Midtjylland, hvis Brentford kommer i Premier League, siger Ankersen.

- Det gør, at Matthew får et meget mere solidt fundament at stå på, fordi du lige pludselig får en milliard ind i tv-penge.

- Det er ikke sådan, at der kommer en blankocheck på 100 millioner til Herning, men det er en god ting, for det gør, at vi måske kan tage lidt flere risici og måske ikke skal lave profit i transfervinduet.

- Det gør, at vi kan holde på spillerne lidt længere. Så det er grundlæggende en god ting. Hvis man holder med Midtjylland, skal man håbe, at Brentford kommer i Premier League, forklarer Ankersen.

Rasmus Ankersen, som er sportsdirektør i Brentford, mener, at en PL-oprykning med klubben vil være større end FCM's tredje mesterskab, i hvert fald ud fra et økonomisk perspektiv.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det i London er det største. At rykke op i Premier League, med det budget vi har, og den klub vi er, vil være fantastisk og ubeskriveligt stort.

- Vi har en reel chance for det, siger Ankersen. 

Brentford ligger nummer fire i Championship med fem point op til den direkte oprykning. Holdet gæster lørdag Derby.

 


Foto: Getty Images

36 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0