UEFA Nations League B -Arsenal og Celtic undrer sig over karantæner
2020-10-08 12:15:02
Foto: Getty Images

Arsenal og Celtic undrer sig over karantæner

Arsenals Kieran Tierney og Celtics Ryan Christie er blevet sendt i karantæne på grund af Stuart Armstrongs positive corona-test.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Southamptons Stuart Armstrong er blevet testet positiv for corona efter en test på den skotske landsholdslejr.

Armstrong var den eneste person med en positiv test i den skotske lejr, men Arsenals Kieran Tierney og Celtics Ryan Christie er også blevet sendt i karantæne, da de to spillere ifølge de skotske myndigheder har været i tæt kontakt med Armstrong i lejren. 

Den dom undrer både Arsenal og Celtic, der nu må mangle de to spillere i deres næste kamp, da de er sendt i karantæne i 14 dage. 

- Vores medicinske stab har bekræftet, at Kieran hele tiden holdt afstand til den smittede spiller. Han har ikke brudt nogen regler, skriver Arsenal på klubbens hjemmeside, mens Celtic også under sig:

- Vi vil åbne en dialog med de skotske myndigheder for forstå, hvorfor spillere som Ryan, der er testet negative, skal i isolation, lyder det fra Celtics hjemmeside.

Både Kieran Tierney og Ryan Christie fastholder, at de ikke har brudt nogen regler, og at de har holdt den nødvendige afstand.


Foto: Getty Images

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0