2021-04-25 22:56:31

Atletico dummede sig: Tabte til Athletic Club

Athletic Club gav Real Madrid og FC Barcelona en kæmpe gave, da de slog førerholdet fra Atletico Madrid med 2-1 i La Liga. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 32. runde

FT

BIL

2 - 1

AMA

8'
1 0
Alex Berenguer
Mål
77'
1 1
Stefan Savic
Mål
86'
2 1
Inigo Martinez
Mål

Atletico Madrid havde søndag aften muligheden for at sikre sig vigtige point i toppen af La Liga, da de var på besøg hos Athletic Club, men det blev ikke nemt for gæsterne.

De fik nemlig den værst tænkelige start, da Alejandro Berenguer bragte hjemmeholdet foran med 1-0 efter blot otte minutter. En kæmpe gave til rivalerne fra Barcelona og Real Madrid, som ville elske et pointtab til Atletico.

Diego Simeones tropper var derfor på jagt efter den vigtige udligning, men de manglede den sidste skarphed. De sad godt nok på store dele af spillet, men det var sjældent, at de blev den store trussel foran mål.

Efter pausen var gæsterne fra Madrid tæt på en udligning i flere omgange, hvor Marcos Llorente blandt andet burde have bragt Atletico tilbage i opgøret, men endnu en gang svigtede skarpheden.

Atletico Madrid havde det svært, men det kunne have endt som en stor fiasko, da Athletic også truede nede i den anden ende, men Atletico formåede at holde stand, og derfor var opgøret stadig helt åbent.

Artiklen fortsætter efter billedet

La Liga -Atletico dummede sig: Tabte til Athletic Club
Foto: Vincent West/Reuters/Ritzau Scanpix

Med 14 minutter tilbage af opgøret var det flere af Atletico-spillerne, der troede, det hele var slut, da Unai Lopez fik en kæmpe mulighed. Athletic-spilleren missede dog den store mulighed, da Jan Oblak hev en stor redning frem.

Og det var en vigtig redning, da Atletico Madrid udlignede et minut senere, hvor Stefan Savic formåede at sende bolden over stregen til stor jubel hos gæsternes spillere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De jagtede nu et føringsmål, men den plan faldt i den grad til jorden, da Inigo Martinez tog Atletico Madrid på sengen og pandede hjemmeholdet tilbage i front fire minutter før tid.

Det endte med at blive opgørets sidste scoring, og derfor tabte Atletico Madrid vigtige point i La Liga, da det blev til et nederlag på 1-2 til Athletic Club.

Atletico Madrid står noteret for 73 point, hvor Real Madrid og Barcelona har 71. Sidstnævnte har dog spillet en kamp færre, så alt tyder på, at La Liga bliver spændende helt til det sidste.

Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 32. runde

FT

BIL

2 - 1

AMA

8'
1 0
Alex Berenguer
Mål
77'
1 1
Stefan Savic
Mål
86'
2 1
Inigo Martinez
Mål

14 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce