2021-08-29 23:44:11

Avis: Faghir-salg er 99 procent sikkert

Wahid Faghir er tæt på et skifte til Bundesligaklubben Stuttgart, hvis man skal tro Ekstra Bladet, der kalder det 99 procent, at Vejle-angriberen spillede sin sidste kamp for klubben søndag. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

18-årige Wahid Faghir har længe tiltrukket sig opmærksomhed fra større adresser efter gode præstationer for Vejle og U21-landsholdet. 

På det seneste har både B.T. og Ekstra Bladet erfaret, at der blev forhandlet med Bundesligaklubben Stuttgart om en transfer. 

Sidstnævnte medie kunne endda fortælle, at Stuttgart var til stede i Farum mandag for at se kampen mellem FC Nordsjælland og Vejle. 

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Avis: Faghir-salg er 99 procent sikkert
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Nu føler Ekstra Bladet sig så sikre på transferen, at de skriver, at Faghir med 99 procent sikkerhed spillede sin sidste kamp søndag for Vejle, der tabte med 0-4 til FC København. 

Prisen på 40 millioner kroner skulle ligge fast, hvorfor forhandlingerne ifølge avisen handler om, hvordan betalingerne skal falde. 

Ekstra Bladet skriver desuden, at Vejle-ejer Andrew Zolotko har fløjet sin forretningspartner Lucas Chang til Danmark for at klare forhandlingerne med Stuttgart. 

11 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce