2021-03-29 16:24:58

Avis: Japansk klub bød 15 mio. kr. for Junker

Det skulle været et bud på 15 millioner kroner fra japanske Urawa Red Diamonds, der fik tingene til at eskalere mellem Kasper Junker og Bodø/Glimt. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

De seneste måneder har lidt af en transfersaga udspillet sig mellem Kasper Junker og hans norske klub Bodø/Glimt. 

Vinteren igennem sværmede det med interesse fra russiske, tyrkiske og italienske klubber, men uden at den 27-årige angriber fik lov at rejse. 

Det førte til stor utilfredshed fra Kasper Junker, der mente, at Bodø/Glimt løb fra en mundtlig aftale. 

På det seneste virkede det til, at roen atter havde indfundet sig mellem parterne, der for tiden forbereder sig på den norske sæsonstart med en træningslejr i det sydlige Spanien.

Men søndag aften er konflikten atter blusset op. Den danske angriber har forladt træningslejren i arrigskab over, at endnu et bud er blevet afvist af Bodø/Glimt. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Eliteserien -Avis: Japansk klub bød 15 mio. kr. for Junker
Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Ritzau Scanpix

Det bud lyder ifølge norske Nett Avisen på 20 millioner norske kroner, hvilket svarer til knap 15 millioner danske kroner. 

Buddet skulle være fra Urawa Red Diamonds, der spiller i den bedste japanske række og hører til i Tokyo-området med et stadion, der kan huse 63.000 tilskuere. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bodø/Glimt har fortalt, at de ikke ved, hvor Junker er, og de kalder det desuden uacceptabelt, at han har forladt lejren. 

 

15 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0