2023-01-30 21:14:11

Avis melder transferbombe: FCN køber Sertdemir tilbage

FC Nordsjælland henter ifølge B.T.'s oplysninger kæmpetalentet fra Bayer Leverkusen, Zidan Sertdemir, hjem igen på en treårig aftale. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 19. runde

FT

AUG

1 - 0

LEV

FC Nordsjælland står mandag aften til at være bag en transferbombe, idet B.T. erfarer, at Superligaens førerhold henter kæmpetalentet fra Bayer Leverkusen, Zidan Sertdemir hjem på en treårig aftale med klubben. 

Tilbage i 2021 var det FCN selv, der sendte det 17-årige stortalent afsted til Tyskland for omkring 19 millioner kroner, men nu vender han angiveligt hjem igen. 

Således kan avisen afsløre, at FCN har købt ham tilbage i dette januarvindue og udstyret ham med en så lang kontrakt, som det er lovligt at gøre det med spillere under 18 år. 

Sertdemir fik allerede i november 2021 sin Bundesligadebut i den tyske storklub og har sidenhen fået to kampe yderligere på førsteholdet. 

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Avis melder transferbombe: FCN køber Sertdemir tilbage
Foto: Annegret Hilse/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er efterfølgende imidlertid blevet mest til ungdomsfodbold for den danske U19-landsholdsspiller, der her til gengæld kan se frem til at komme ind på et hold, der skal spille om det danske mesterskab i forårssæsonen. 

Leverkusens sportsdirektør, Simon Rolfes, har ellers tidligere i januar måned fortalt overfor bold.dk, at man ikke havde i sinde at sælge danskeren.  

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det kunne dog tyde på, at han har ændret mening siden da. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 19. runde

FT

AUG

1 - 0

LEV

39 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0