2022-06-09 07:36:54

Avis: United har budt 595 mio. på De Jong

Manchester United har ifølge den spanske avis Marca sendt et bud afsted på hollandske Frenkie de Jong, som Erik ten Hag gerne vil genforenes med. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Manchester United har sendt deres bud på Frenkie de Jong afsted. 

De røde djævle er meget opsatte på at hente Frenkie de Jong til holdet, så han kan blive genforenet med sin tidligere Ajax-træner Erik ten Hag. 

Umiddelbart tænker man, at Barcelona ikke ville være interesserede i at sælge De Jong, da han kun har været i klubben i tre års tid. 

Barcelona kan dog være nødsaget til at sælge ham, da de er ramt af økonomiske problemer, og derfor skal reducere deres lønudgifter gevaldigt. 

Ifølge den spanske avis Marca har Manchester United sendt et bud på 60 millioner euro og yderligere 20 millioner i bonusser. Det kan altså løbe op i, hvad der svarer til 595 millioner kroner. 

Den spanske avis kan også fortælle, at buddet er blevet modtaget godt i Barcelona, da det er højere end de 75 millioner euro, som de har givet for ham. 

Frenkie de Jong tager sig også godt betalt i Barcelona, så hvis de slap af med ham, ville det åbne for meget plads i lønbudgettet. 

45 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0