2022-02-03 10:32:02

Avis: VB vil slanke truppen med fire spillere

Det danske transfervindue er lukket, men Vejle Boldklub arbejder fortsat på at slanke truppen med fire spillere. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

OB

0 - 0

VB

Både Brandon Pierrick og Manjrekar James er blevet hjemme fra Vejles træningslejr, i stedet træner de med klubbens U19-hold. Ifølge Vejle Amts Folkeblad skyldes fravalget, at Vejle arbejder på at finde nye klubber til de to spillere.

Desuden arbejder klubben på at komme af med Adama Fofana og Dominic Vinicius. Sidstnævnte er netop kommet tilbage fra en langvarig skade, men der skulle være interesse for ham fra Østeuropa og Sydamerika.

- Vi ved, at der både i Østeuropa og Sydamerika er interesse for ham, siger Vejles sportschef Marius Nicolae til Vejle Amts Folkeblad.

Vinicius har tidligere været på prøve i en russisk klub med henblik på en lejeaftale. En lejeaftale kan derfor komme på tale, så den målfarlige angriber kan få minutter i benene.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Avis: VB vil slanke truppen med fire spillere
Foto: Vejle Boldklub

Brasilianeren vendte i efteråret tilbage til Vejle, han har tidligere været på kontrakt i kinesiske Beijing Sport University, hvor han havde stor succes.

Vejle Boldklub indtager lige nu en sidsteplads i Superligaen, hvor det blot er blevet til ni point i 19 kampe. De indleder foråret ude mod Silkeborg IF den 20. februar.

Artiklen fortsætter efter annoncen


 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

OB

0 - 0

VB

24 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0