2021-04-10 14:56:11

B93 tabte vigtige point til VSK Aarhus

B93 måtte nøjes med at spille 1-1 mod VSK Aarhus i den danske 2. division, og de mistede dermed vigtige point i deres jagt på oprykningen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 18. runde

FT

B93

1 - 1

VSK

74'
1 0
Hassan Elsayed
Mål
81'
1 1
Oscar Scott Carl
Mål

I 2. division - Gruppe 1 tørner B93 sammen med VSK Aarhus, hvor københavnerne havde brug for tre point til toppen af rækken.

De lå inden opgøret på førstepladsen med samme antal point som konkurrenterne fra Jammerbugt, og hvis B93 ville bevare håbet om en oprykning, skulle de have sejren mod gæsterne fra Jylland.

Det var dog ikke den nemmeste opgave for B93, som gennem opgøret havde store problemer med at få bugt med VSK Aarhus defensiv. De havde nemlig flere store muligheder, men hjemmeholdet havde ikke heldet med sig foran mål.

Det så dermed ud til i lang tid, da B93 måtte gå fra banen med et pointtab, som i sidste ende kunne få store konsekvenser for deres oprykning, men 16 minutter før tid lykkedes det endelig for hjemmeholdet at bringe sig i front.

Artiklen fortsætter efter billedet

2. Division -B93 tabte vigtige point til VSK Aarhus
Foto:

Her var det Hassan Elsayed, som skabte stor jubel blandt B93-spillerne, da han formåede at sende bolden ind i netmaskerne bag gæsternes målmand, og derfor var B93 nu foran med 1-0 inden en slutfase, hvor det var vigtigt, at de kunne holde nullet.

Men ni minutter før tid faldt deres plan dog til jorden, da Oscar Carl tog hjemmeholdet på sengen og skabte status quo i opgøret med sin udligning til 1-1.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den scoring endte med at blive rigtig dyr for B93, da det var kampens sidste scoring, og derfor må de nøjes med en enkelt point mod VSK Aarhus.

B93 kan derfor miste førstepladsen senere denne lørdag, da Jammerbugt får muligheden for at hente tre point mod Dalum IF i 2. division - Gruppe 1.

Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 18. runde

FT

B93

1 - 1

VSK

74'
1 0
Hassan Elsayed
Mål
81'
1 1
Oscar Scott Carl
Mål

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0