2020-12-05 06:30:02

Bænket BL-dansker: SL-retur er ikke aktuel

Borussia Mönchengladbachs Andreas Poulsen stiler efter et nyt lejeophold, da han står bag to stærke venstrebacks i køen til spilletid. En Superliga-retur er ikke aktuel.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den tidligere FC Midtjylland-spiller Andreas Poulsen er noteret for en enkelt kamp for Bundesliga-mandskabet Borussia Mönchengladbach siden sit skifte i sommeren 2018.

Umiddelbart er der fortsat langt til spilletid, da den 21-årige venstreback står bag rutinerede Oscar Wendt og den algierske landsholdsspiller Ramy Bensibaini i køen.

Derfor regner Poulsen også med, at han til vinter skal lejes ud fra Gladbach i jagten på spilletid, men det bliver næppe til en retur til hverken Superligaen eller FCM, fortæller Poulsen til bold.dk.

- Jeg ville da lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke havde overvejet Superligaen, men det er ikke noget, der kunne være aktuelt lige nu. Jeg er ung og skal prøve en masse i udlandet, så det er det, jeg har fokus på lige nu, siger han og svarer på, om han har været i kontakt med FCM om en mulig aftale:

- Der har egentlig ikke været snakke på den måde. Jeg har kun haft venskabelige snakke med FCM, så der har ikke været nogen snak om at skifte til FCM.

Han erkender, at der skal til at falde noget spilletid af på højeste niveau, så han kan fortsætte sin udvikling, og derfor håber han altså på et nyt udlån, efter han i foråret var udlejet til Austria Wien.

Poulsen har dog været ude med efter en operation i skulderen i en stor del af denne sæson, og derfor er han ikke helt opdateret på, hvad Gladbach tænker om fremtiden for Poulsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er vigtigt med spilletid, og jeg skal have en snak med klubben om, hvad de tænker. Jeg har brug for spilletid, og om det skal være i Gladbach, om jeg skal lejes ud, eller om det skal være noget helt andet, det må jeg tage en snak med klubben om, så vi kan finde ud af det sammen, siger han og fortsætter:

- Men de har givet udtryk for, at de tror meget på mig, så det kunne måske være en god mulighed at blive lejet ud – medmindre klubben har andre planer, for vi har ikke talt meget om det, mens jeg har været skadet.

- Jeg fik meget ud af mit ophold i Wien, hvor jeg spillede en række kampe fra start, men så kom corona, og jeg blev lidt skadet efter, så det ødelagde det lidt.

- Men det var dejligt at spille og fedt at vide, man var førstevalg på venstreback. Det var rigtig godt at få lov at spille nogle kampe, og jeg håber, det kan ske igen til vinter med en ny klub.

Poulsen nåede 13 kampe for FCM’s førstehold, inden han blev solgt til Gladbach.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tror 100 procent på gennembruddet

Andreas Poulsens hidtil eneste Gladbach-optræden var et 32 minutter langt indhop i en 11-1-sejr i den tyske pokalturnering omkring halvanden måned efter skiftet til Bundesliga-klubben.

Trods den skarpe konkurrence på venstrebacken, så tror Poulsen fortsat på et gennembrud i den tyske storklub.

- Jeg har 100 procent tro på det. Jeg er klar over, at det er en topklub, som jeg kom til i en ung alder, og her er to gode venstrebacks, der gør det rigtig godt og er rutinerede. 

- Det er svært, men det er også en del af det at være i en så stor klub som Gladbach. Man må arbejde hårdt for chancen, for der er ikke noget, der bare bliver givet ud til en.

- Så for mig er troen der helt sikkert, og jeg vil gøre alt for, at jeg kan slå igennem her. Det er mit helt store mål i hvert fald.

Hvad skal gøre, at du går forbi Wendt og Bensebiani?

- Jeg skal klø på til træning og i de kampe, jeg får med andenholdet. Om der kommer en udlejning eller ej, så skal jeg vise mig frem, for jeg ved, at Gladbach vil have mig til at spille en masse kampe, så de ved, de kan stole på mig. Det håber jeg på at få lov til.

I begyndelsen af sæsonen blev Poulsen opereret for en skulder, der havde tendens til at gå af led, og derfor er han først for to-tre uger siden vendt tilbage i fuld træning. 

Det har blandt andet resulteret i et par bænkpladser i Champions League, da Bensebiani har siddet ude med coronavirus.

- De har været godt tilfredse, efter jeg er vendt tilbage, så det er fedt at få den tillid, når man gør det godt med andenholdet og til træning. Det har været nogle fede oplevelser at være med, siger han og slår fast om situationen i Gladbach:

- Lige nu tænker jeg egentlig bare på, at jeg skal helt tilbage fra min skade. Jeg må klø på til træningerne inden ferien. Det bliver vigtigt at give dem et godt indtryk af, at jeg er en, de kan stole på og som vil det 100 procent.

Andreas Poulsen har en kontrakt, der løber til 2023. 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0