2022-10-25 13:10:01

Bakker op om uskarp FCK-islænding: Han er en klasseangriber

Orri Oskarsson har ikke fået vist sin målfarlighed hos FC København, efter han er kommet op fra U19-mandskabet, men det skal nok komme, da han er en klasseangriber, siger Victor Kristiansen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Sevilla
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 5. runde

FT

SEV

3 - 0

FCK

I de seneste tre kampe har 18-årige Orri Oskarsson fået en del spilletid for FC København, men målfarligheden fra U19-mandskabet har den islandske angriber ikke taget med sig op.

Oskarsson har nemlig ikke formået at komme på tavlen, hvor han i stedet har noteret sig for nogle situationer, hvor han burde havde sendt kuglen ind i netmaskerne.

I pokalturneringen mod Hobro brændte han blandt andet et straffespark, mens han mod FC Midtjylland også missede muligheden for at blive matchvinder, da han ikke fik sat panden på et indlæg.

Islændingen har derfor fået en del kritik af FCK-fansene over den manglede skarphed, men FCK-back Victor Kristiansen bakker op om Oskarsson. 

- Jeg skal ikke forholde mig til, hvad fans eller medier synes om Orri. Han er en klasseangriber, og så er han ung. Jeg var heller ikke lige så skarp, som jeg var på U19, da jeg kom op. Så det kræver bare nogle kampe.

Artiklen fortsætter efter billedet

CL -Bakker op om uskarp FCK-islænding: Han er en klasseangriber
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

- Så han skal nok hakke dåserne ind, og så bliver det noget andet, som de taler om, lyder det fra Victor Kristiansen.

Det var netop Kristiansen, som stod bag indlægget, hvor Oskarsson kunne have noteret sig for en scoring mod FC Midtjylland, og derfor tog Kristiansen da også lige fat i islændingen efter opgøret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg gik lige hen til ham og fortalte, at han skyldte mig en assist, og så grinede vi lidt af det. Han havde en fin træning efter, og nu står vi her. Så der er fokus på det nu.

Tirsdag aften kan Orri Oskarsson komme i aktion igen, når FC København tørner sammen med Sevilla i Champions League.

FC København har papir på Orri Oskarsson frem til sommeren 2025.

Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 5. runde

FT

SEV

3 - 0

FCK

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0