2021-10-30 22:56:37

Barca-skuffelse i første kamp efter Koeman

FC Barcelona måtte nøjes med 1-1 mod Alaves, da de stødte sammen på Camp Nou i La Liga. Det var den første kamp efter fyringen af Ronald Koeman.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 12. runde

FT

BAR

1 - 1

ALA

49'
1 0
Memphis Depay
Mål
52'
1 1
Luis Rioja
Mål

Der var lagt op til en interessant kamp, da FC Barcelona tog imod Alaves i den første kamp efter fyringen af Ronald Koeman.

Den tidligere Barcelona-træner blev fyret natten til torsdag, efter klubben havde tabt til Rayo Vallecano. Da der endnu ikke var præsenteret en ny træner, så var det den tidligere B-holds-træner, Sergi Barjuan, der var udvalgt til midlertidig træner.

Barjuan kom dog ikke til kampen med de store ændringer i holdopstillingen, hvor det blot var Oscar Mingueza og Gavi, der erstattede Coutinho og en skadet Sergi Roberto.

Barcelona lå inden kampen helt nede på en tiendeplads og havde altså brug for en sejr, men de mødte et Alaves-hold, som kom til kampen med sejre i de to seneste runder.

Det var et Barca-hold, der tydeligt fulgte klubbens udtalte spillestil og kørte bolden godt rundt, mens de ventede på åbninger i kampens begyndelse.

Artiklen fortsætter efter billedet

La Liga -Barca-skuffelse i første kamp efter Koeman
Foto: Pau Barrena/AFP/Ritzau Scanpix

Efter 18 minutter var det dog en dødbold, der var tæt på at sende hjemmeholdet i front, da Eric Garcia kom godt op på et hjørnespark, men hovedstødet blev snuppet med flot redning af Antonio Sivera.

Minuttet efter spillede Gavi Jordi Alba fri, med frækt tip, men Sivera kom godt ud af sit mål og pressede Alba, der ikke fik ramt på bolden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med fem minutter tilbage af første halvleg lagde Sergio Aguero sig ned på banen, og han blev tilset i længere tid, inden han blev skiftet ud med noget der lignede et ildebefindende. Han gik dog selv fra banen.

Kort inden pausen var Memphis Depay tæt på at brage katalanerne foran, da han sendte en hård afslutning afsted udenfor feltet, men det lykkedes Sivera at holde bolden af to omgange.

De to hold gik derfor til pause med et 0-0-resultat.

Flot Depay-mål var ikke nok

Anden halvleg var ikke mere end fire minutter gammel, før Depay endnu engang forsøgte sig på kanten af feltet, og denne gang kunne Sivera ikke stille noget op i Alaves-målet.

Den hollandske angriber satte en forsvarsspiller med en kropsfinte og et træk ind i banen, inden han drejede bolden op i det lange hjørne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lykken varede dog kort for hjemmeholdet og Sergi Barjuan, da Alaves tre minutter efter kombinerede sig igennem Barcelona-forsvaret, på en måde der fik minderne tilbage til Barca og tikki takkaens storhedstid.

Efter en flot 1-2-kombination med Joselu slap Luis Rioja alene igennem, og så rundede han Ter Stegen, inden bolden blev sat i mål.

FC Barcelona pressede på for sejrsmålet, og Depay ramte stolpen efter flot forarbejde af Gavi. Efter en times spil fik Memphis endnu en stor chance, da Nico leverede et Laudrup-tip over Alaves-forsvaret, men hollænderen sparkede lige på Sivera.

Det var svært for hjemmeholdet at skabe de store chancer, men Coutinho fik en frisparksmulighed kort udenfor feltet efter 84 minutter. Den brasilianske midtbanespillers spark blev dog ikke for alvor farligt.

Det endte uden flere mål og et 1-1-resultat. FC Barcelona ligger nu på niendepladsen i La Liga.

Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 12. runde

FT

BAR

1 - 1

ALA

49'
1 0
Memphis Depay
Mål
52'
1 1
Luis Rioja
Mål

57 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce