2023-01-24 22:26:45

Bayern fik point i overtiden efter vildt Kimmich-drøn

Det så længe ud til, at FC Köln ville snuppe alle tre point mod Bayern München, men i overtiden leverede Joshua Kimmich et drømmemål fra distancen, så Bundesliga-kampen endte 1-1.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 17. runde

FT

BMU

1 - 1

FCK

4'
0 1
Ellyes Skhiri
Mål
90'
1 1
Joshua Kimmich
Mål

Bayern München skulle i aktion tirsdag aften, hvor de hjemme på Allianz Arena tog imod FC Köln.

De tyske mestre kom til opgøret på førstepladsen, men de havde dog kun tre point ned til RB Leipzig, som tidligere på aftenen havde smadret Schalke 04.

Bayern skulle derfor hente en ny sejr i Bundesligaen, hvis guldkampen i Tyskland ikke skulle blive tættere, men Julian Nagelsmanns tropper kom i store problemer inden for få minutter.

Köln slog nemlig til efter fire minutter, da Ellyes Skhiri dukkede op i feltet efter et hjørnespark. Her blev bolden slået ind til Julian Chabot, som forlængede den videre mod bagerste stang, hvor Skhiri sikkert kunne gøre det til 1-0.

Sikke en start på opgøret, hvor Bayern-spillerne nærmest var i en choktilstand.

Den tidligere Brøndby-keeper Marvin Schwäbe havde derfor en rolig start på opgøret, men efter små 13 minutter blev han i den grad testet af. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Bundesliga -Bayern fik point i overtiden efter vildt Kimmich-drøn
Foto: Christof Stache/AFP/Ritzau Scanpix

Serge Gnabry kom nemlig frem til en stor chance, hvor tyskeren burde have udlignet, men Schwäbe leverede en stor redning og fik afværget.

Efterfølgende satte Bayern sig på spillet, hvor kampbilledet lignede noget, som man havde set 1000 gange tidligere i Bundesligaen, men målene kom ikke. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Værterne havde nemlig problemer med at få skabt de helt store chancer, og derfor var det først kort tid før pausen, at de fik vist tænder. 

Her var det Benjamin Pavard, som bankede kuglen mod mål med hård kraft, men Schwäbe havde lukket for butikken.

Schwäbe er en mur
Bayern München lagde ud med et massivt tryk mod Köln-målet i anden halvleg, da de satsede alt på at komme tilbage i kampen, og det var tæt på at lykkedes i flere omgange.

Først var det Ryan Gravenberch, som var centimeter fra at skabe balance i regnskabet, da han smadrede bolden mod mål, men Köln slap med skrækken.

Få minutter senere var det så blevet til Kingsley Comans tur til at vise sig frem, og det fik han gjort med manér. Han snød nemlig flere spillere med nogle snævre driblinger, men afslutningen havde Marvin Schwäbe.

Leroy Sane stod for den næste store Bayern-chance, da han fra kanten af feltet sendte noget af et skud afsted mod mål. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Her fik tyskeren masser af saft og kraft i skuddet, men der var bare intet, som gik Bayerns vej, da bolden blev blokeret.

Bayern havde derfor rigtig travlt i slutfasen, hvis de ikke skulle løbe ind i en skuffelse, og derfor valgte Julian Nagelsmann at smide Thomas Müller i aktion i stedet for Jamal Musiala.

Müller var da også tæt på at blive redningsmanden, da han modtog et indlæg i feltet. Bolden løb dog fra ham, så Köln-defensiven kunne losse den mod Norditalien.

11 minutter før tid var det igen Müller, som var Bayerns store trussel, da han satte panden på et indlæg. Schwäbe hev dog endnu en stor redning frem og afviste Müller.

Bayern blev reddet af Kimmichs tordendrøn
Tre minutter før tid troede hele Allianz Arena, at Bayern ville udligne, da Eric Maxim Chopu-Moting lykkedes med at komme fri i feltet og forbi Schwäbe.

Angriberen formåede dog på en eller anden måde at sparke bolden på stolpen til stor overraskelse for ham selv. Han kan dog trøste sig selv med, at der blev dømt offside.

I overtiden gik den dog ikke længere, da Joshua Kimmich stjal alle overskrifterne.

Midtbaneprofilen tog nemlig chancen fra 30 meter, og det var noget af et drøn, som Kimmich fik sendt afsted.

Bolden blev nemlig banket i mål via overliggeren, og dermed blev Kimmich redningsmanden for Bayern i overtiden.

Opgøret endte nemlig med 1-1, og derfor måtte Bayern München og FC Köln nøjes med et enkelt point hver.

Bayern München topper nu Bundesligaen med fire point ned til RB Leipzig på andenpladsen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 17. runde

FT

BMU

1 - 1

FCK

4'
0 1
Ellyes Skhiri
Mål
90'
1 1
Joshua Kimmich
Mål

8 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0