2021-09-10 12:51:21

Bayern München henter stortalent i Kroatien

Bayern München har sikret sig underskriften på det 16-årige kroatiske stortalent Lovro Zvonarek. Han tiltræder i den tyske klub næste sommer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bayern München er kommet godt i gang i den nye Bundesligasæson under deres nye cheftræner, Julian Nagelsmann, der skal prøve at hente klubbens tiende mesterskab i streg.

Fredag kunne klubben så offentliggøre en transfer til fremtiden, da klubben oplyser, at man har hentet det kroatiske stortalent Lovro Zvonarek på bare 16 år, der til daglig spiller i kroatiske Slaven Belupo.

Underskriften er sat på en kontrakt, der starter fra næste sommer i 2022, og det fremgår på klubbens hjemmeside, at der er tale om en langvarig aftale.

Artiklen fortsætter efter billedet

Bundesliga -Bayern München henter stortalent i Kroatien
Foto: Bayern München

Zvonarek fik sin professionelle debut på seniormandskabet i Slaven sidste sæson, hvor han scorede sit første seniormål i en alder af 16 år og 14 dage, og i den nye sæson har Zvonarek fået fem kampe i den bedste kroatiske liga – alle fra start – ligesom han bærer nummer ti for sit hold.

Den offensive midtbanespiller var i foråret til prøvetræning på Bayerns campus, og med hans udvikling siden da er Bayern blevet overbevist om at hente ham til klubben for fremtiden.

Det gælder dog først for næste sommer, så indtil da kan Zvonarek koncentrere sig om at få en masse erfaring med seniorfodbold i det kroatiske.

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0