2022-08-05 22:30:02

Bayern smadrede Lindstrøm og co. i tysk premiere

Bayern München tromlede over Eintracht Frankfurt i første halvleg og endte i sidste ende med at rundbarbere dem med hele 6-1 i Bundesliga-premieren. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bayern München og Eintracht Frankfurt indledte fredag aften Bundesligaen, da de forsvarende Europa League-vindere med Jesper Lindstrøm i startopstillingen bød de forsvarende tyske mestre indenfor. 

I sidste sæson lykkedes værterne med at drille de tyske giganter fra Bayern, da de slog dem på udebane med 2-1, men fredag aften skulle det ikke ligefrem gå sådan. 

Gæsterne dominerede nemlig Frankfurt voldsomt, og efter bare fem minutter kom de på 1-0, da Joshua Kimmich på fræk manér sparkede et frispark i kassen, som alle regnede med skulle være et indlæg. 

Der var dog intet tilfældigt over tyskerens mål til 1-0, og det var der heller ikke fem minutter senere, da hans franske holdkammerat Benjamin Pavard udbyggede føringen til 2-0 efter en ripost, han var hurtigt over. 

Så var kampen ligesom i gang, men der var simpelthen konstant chancer - i begge ender faktisk - og det var hele tiden et spørgsmål om tid, inden det næste mål faldt. 

Begge holds forsvar virkede ikke til at være alt for interesserede i at forsvare, og efter knap en halv time var det danske Jesper Lindstrøm, som var ved at udnytte det. 

Danskeren driblede sig lidt for let igennem Bayern-forsvaret og var alene med Manuel Neuer, men han kom til at overplacere sit spark, der listede lige forbi den ene opstander. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

I stedet var det Bayern, som udbyggede til 3-0 ved nyindkøbet fra Liverpool, Sadio Mané. 

Senegaleseren headede et smukt indlæg fra Serge Gnabry i netmaskerne ved bagerste stolpe, og så stod den 3-0. 

Så skulle man tro, at Frankfurt trak det offensive stik og valgte at stille sig ned og forsvare for en stund, men sådan gik det ikke til. Bayern skulle også score både kampen fjerde og femte mål inden pausen. 

Først var det Jamal Musiala, som var en af kampens helt store oplevelser, der scorede til 4-0, efter han var blevet spillet fri foran kassen af Thomas Müller. 

Efterfølgende var det Gnabry, der kom på tavlen, da han fra endnu en Müller-assist kom alene igennem med Kevin Trapp og chippede ham til 5-0. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fadæse af en første halvleg fra hjemmeholdet, som simpelthen blev skilt ad. 

Efter pausen blev det lidt bedre - alene af den grund, at Bayern ikke scorede fem mål mere - og Frankfurt fik faktisk en reducering efter 65 minutter, da Randal Kolo Muani udnyttede en brøler af Manuel Neuer til 1-5. 

Det blev dog ikke det sidste, som blev sagt i kampen, for Bayern havde et mål mere i sig - denne gang ved Musiala nok engang en håndfuld minutter før tid, som blev spillet fri af en kælen Leroy Sané-aflevering, som han udnyttede til 6-1. 

Det blev så kampens slutresultat, som må siges at sende et alvorligt signal til de andre konkurrenter i Bundesligaen. 

29 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0