2022-08-05 20:35:17

Bech efter Ingolstadt-skifte: Skal ske noget nyt

Tobias Bech fortæller efter skiftet til Ingolstadt, at han føler, at tiden er inde til at prøve noget nyt. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Viborg meddelte fredag aften, at Tobias Bech fremover skal spille for Ingolstadt i 3. Liga. 

Og hovedpersonen glæder sig over skiftet, selvom det også er underligt for ham at sige farvel. Han føler dog, at tiden er inde til at prøve noget nyt. 

- Der har været mange tanker og overvejelser, men jeg føler, at jeg er kommet til et tidspunkt, hvor der skal ske noget nyt, og jeg skal prøve mig af i et andet miljø. Både som fodboldspiller, men også som menneske vil jeg gerne prøve at opleve en anden kultur, og jeg synes, at tidspunktet er rigtigt nu, selvom det er underligt at sige farvel.

- Jeg har været i Viborg hele livet, og jeg kunne ikke have tænkt mig en bedre klub at vokse op i. Det har været en fantastisk tid, hvor jeg fik min debut, da vi lå i midten af 1. division og nu har jeg været fast mand i flere sæsoner og har været med til at spille VFF i Europa. Det har været fantastisk at være en del af, og jeg vil gerne sige tak til alle de mennesker i klubben, der har hjulpet mig i alle årene. 

- Jeg kommer til at savne fansene og vores stadion, og selvfølgelig alle mine venner, som jeg har fået gennem VFF. Jeg vil altid være fan og vil selvfølgelig stadig følge med fremover, siger han til Viborgs hjemmeside. 

Bech har underskrevet en tre-årig kontrakt med den tyske klub. 

8 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0