2021-08-05 15:07:07

Bekræftet: Vinicius træner for kontrakt i Vejle

Vejle har sin tidligere profil Dominic Vinicius tilbage i folden, hvor han torsdag har trænet med. Målet er i sidste ende en kontrakt og et comeback for den skadesplagede spiller.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vejle havde i 2016 til 2018 enorm gavn af den brasilianske angriber Dominic Vinicius, der bidrog med masser af mål i Nørreskoven, inden han rykkede videre til kinesisk fodbold.

Efter tre et halvt år er han nu tilbage i Vejle, hvor han har fået lov at træne med, så han igen kan komme ovenpå efter et par slemme knæskader, som har holdt ham fra fodbold i over et år.

Det er Vejle Amts Folkeblad, der kan fortælle, at Vinicius træner med hos Vejle, hvor målet i sidste ende er en kontrakt.

Det fortæller både 26-årige Vinicius og teknisk chef Johan Sandahl til avisen.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Bekræftet: Vinicius træner for kontrakt i Vejle
Foto: Vejle Boldklub

- Det er et par ret alvorlige knæskader, som han har haft, og nu skal vi have klarlagt, hvor langt han er i forhold til genoptræningen, siger Sandahl til avisen og tilføjer:

- Det er i selvfølgelig i sidste ende målet med, at han er her: At han skal spille for os igen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vinicius er noteret for 44 kampe og 24 mål for Vejle. Han har senest været på kontrakt hos kinesiske Beijing BSU, men han er altså nu fri af den aftale og kan derfor skifte transferfrit til Vejle, skulle det blive aktuelt.

14 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce