2022-06-05 13:09:02

Bergwijn færdig med Tottenham: Jeg vil væk

Steven Bergwijn vil væk fra Tottenham denne sommer, da han vil have fast spilletid. Han afviser ikke at skifte til Ajax. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

24-årige Steven Bergwijn har været i Tottenham siden januar 2020, men det er aldrig lykkes at få det helt store gennembrud i London-klubben. 

På trods af skiftende managers har han Bergwijn aldrig været fast mand, derfor har han nu besluttet sig for, at han vil søge nye græsgange. 

Udmeldingen kommer, mens Bergwijn er med det hollandske landshold, derfor blev han spurgt ind til, om et skifte til Ajax kunne komme på tale. Her afviste han i hvert fald ikke muligheden. 

- Har jeg talt med Alfred Schreuder om min fremtid? Lige nu er jeg med landsholdet, så må vi se på det bagefter, siger han ifølge Algemeen Dagblad og fortsætter:  

- Det vil være rart, hvis der snart kommer klarhed. Jeg skal bare ud og spille. Men det er helt sikkert, jeg vil væk fra Spurs nu. 

For kantspilleren er det ikke en afgørende faktor, om den kommende klub spiller i Champions League eller ej. 

- Det er ikke det vigtigste, selvom det ville være rart. Det, der er vigtigt, er, at jeg kommer til at spille, afslutter han. 

Steven Bergwijn skiftede i sin tid til Tottenham fra PSV, dengang blev han købt for omkring 220 millioner kroner. Han har siden skiftet spillet 83 kampe for Tottenham, det er blevet til otte mål og ti assists

11 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0