2023-02-08 11:45:01

Berørt Hobro-talent i Tyrkiet: Jordskælv har smadret familiens forretninger

Emre Alici, der tidligere har været en del af Hobro, tørner ud for Ankara Demirspor i den tyrkiske 2. division, og han fortæller til bold.dk, hvordan han og holdkammeraterne yder bistand til katastrofeområderne.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

2. Lig - 25. runde

FT

AND

3 - 1

BAL

Kraftige jordskælv har rystet Tyrkiet, og katastrofen har allerede kostet flere tusinde menneskeliv og skabt landesorg.

En af de fodboldspillere, der befinder sig i landet, er 18-årige Emre Alici, der drog fra Hobro til Ankara Demirspor i den tredjebedste række 2. Lig i sommer. 

Den unge forsvarer fortæller til bold.dk, at han personligt ikke har kunnet mærke skælvene i Ankara, men han er ked af det og påvirket af situationen. 

For nyligt kom det frem, at blandt andre Malatyaspor-målmand Eyüp Türkaslan var afgået ved døden, da han blev fanget under murbrokkerne. Alici befinder sig dog cirka 680 kilometer fra Malatya.  

- Det er helt forfærdeligt at se, at flere mennesker er døde, og mennesker sulter, lider og ligger under jorden. 

- Stemningen i Ankara er helt ked af det, og vi prøver at hjælpe så meget, som vi kan med at sende tøj, mad og diverse ting til de byer, der lider, siger Emre Alici til bold.dk på en Messenger-forbindelse fra Ankara. 

Artiklen fortsætter efter billedet

2. Lig -Berørt Hobro-talent i Tyrkiet: Jordskælv har smadret familiens forretninger
Foto: Ankara Demirspor

Alici har dog flere familiemedlemmer, som befinder sig tættere på epicentret, der har fået levebrødet ødelagt af de kraftige jordskælv. 

- Vi har familie i Kayseri. De har det fint, men mange af deres forretninger er blevet ødelagte af jordskælvene, siger Alici og tilføjer. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har fået at vide, at de er kommet i sikkerhed og har det godt nu. 

Det tidligere Hobro-talent fortæller dog, at flere af hans holdkammerater har haft jordskælvene tæt på. 

- I 3. divisionsklubben Karaman FK styrtede det hele sammen, mens spillerne var derinde. En af mine holdkammerater havde en ven, der var derinde. Heldigvis er vennen i live, men han er på hospitalet.

Klubben sender nødhjælp
Ankara Demirspor har kastet sig aktivt ind i kampen for at hjælpe de ramte byer, og Alici ønsker at gøre en forskel. 

- Vi har samlet rigtig meget ind. I går pakkede vi det og sendte det videre med lastbiler, siger Ankara Demirspor-spilleren til bold.dk og tilføjer: 

- Det er faktisk vores anfører, der kom med det initiativ, og vi har givet en del penge ved at købe jakker, mad, babytøj, sko og diverse ting. Der er flere hundrede mennesker, der er ved at pakke, så det kan blive sendt videre.

Han kommer samtidig med en bøn om, at folk skal sende alt den hjælp, som de kan, til de ramte områder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Emre Alici fortæller, at klubben ikke skal spille kampe de næste par uger, og han regner med, at klubben igen skal på banen 19. februar. 

Den dansk-tyrkiske forsvarer har spillet syv kampe for Ankara Demirspor i efteråret, og klubben er nummer syv i 2. Lig - Red Group.

Artiklen fortsætter efter indholdet

2. Lig - 25. runde

FT

AND

3 - 1

BAL

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0