2023-03-24 10:05:49

Billing: Skift til Manchester United, Højlund!

Bournemouth-profilen Philip Billing kender Premier League særdeles godt og mener, at landsholdskometen Rasmus Højlund har evnerne til at spille for Manchester United.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Helsingør

Efter 77 minutter af gårsdagens kamp mod Finland i Parken lurede skuffelsen. 1-1 stod der på måltavlen, og Kasper Hjulmand havde brug for ny energi i front: Ind kom Jonas Wind og Philip Billing.

Fire minutter senere stod der 2-1, og da kampen blev fløjtet af, kunne Hjulmand og co. juble over en 3-1-sejr.

- Det var dejligt at være med til. Det er sådan nogle kampe, det er dejligt at blive skiftet ind i og være med til at gøre en forskel. Men jeg skal ikke tage noget væk fra Højlund. Det var hans aften.

- Han er et kæmpe talent, der kan nå rigtigt langt, hvis han fortsætter med at holde sine fødder på jorden, siger Philip Billing dagen derpå.

Billing har spillet en flot sæson i Premier League og scorede senest mod Liverpool. Alligevel kigger han andre steder, når han skal udpege den klub, han mener vil passe Rasmus Højlund bedst, hvis det bliver et sommerskifte væk fra italienske Atalanta.

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Billing: Skift til Manchester United, Højlund!
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- Nu får du lige rollen som karriererådgiver. Hvilken Premier League-klub ville du sende ham til, hvis du kunne?

- Manchester United. Den måde, han spiller på, kunne jeg godt se ham der fra sommer. De står vist også og mangler en angriber. Han har et kæmpe potentiale, og jeg føler, at han er en United-spiller.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med Eriksen og Bruno Fernandes liggende lige bagved?

- Hvis du spørger ham, tror jeg ikke, at det er noget, han ville være utilfreds med, griner Billing.

37 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce