3F Superliga -Bizart målmandsselvmål satte Randers i gang
2019-12-01 13:53:08
Foto: Getty Images

Bizart målmandsselvmål satte Randers i gang

I søndagens 3F-Superligakamp mellem Randers og SønderjyskE headede gæsternes målmand bolden i eget net, og det hjalp Randers til en 3-0-sejr. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 18. runde

FT

RAN

3 - 0

SØN

14'
1 0
Nikola Mirkovic
Selvmål
46'
2 0
Vito Hammershøj-Mistrati
Mål
90'
3 0
Saba Lobjanidze
Mål

Der var flere ændringer hos begge mandskaber, da Randers og SønderjyskE søndag tørnede sammen i 3F-Superligaen.

Hos Randers erstattede Al-Hadji Kamara en karantæneramt Emil Riis, ligesom også Mathias Nielsen, Björn Kopplin og Frederik Lauenborg var nye folk i startopstillingen.

Hos gæsterne var der Superliga-debut til Nikola Mirkovic, som var ny mand i målet hos SønderjyskE, ligesom også Mads Albæk og Jeppe Simonsen var med fra start.

Det var Randers, som startede kampen bedst, og hjemmeholdet havde i kampens indledning optræk til flere gode muligheder, men den sidste kvalitet manglede i de afgørende momenter.

Efter et kvarter lykkedes det så Randers at bringe sig i front efter et bizart selvmål. Gæsternes keeper Nikola Mirkovic gik ud i feltet og hoppede op til bolden efter et hjørnespark. Men den serbiske målmand mistimede fuldstændigt sit hop, og på besynderlig vis fik han headet bolden ind i sit eget mål.

Randers fortsatte trykket efter scoringen og forsøgte ved enhver lejlighed at sætte Mirkovic under pres, og gæsterens keeper virkede tydeligt rystet efter sin tidligere fejl.

Der blev dog ikke skabt de store chancer i resten af halvlegen, og det var dermed Randers som kunne gå til pausen med en 1-0-føring.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Straks fra anden halvlegs start blev Randers' Vito Hammershøy-Mistrati indskiftet, og det skulle vise sig at give pote øjeblikkeligt.

Mistrati var således først på bolden, og med sin første boldberøring hamrede han fra kanten af feltet tørt bolden forbi Mirkovic i SønderjyskE-målet.

Kort efter var det tæt på at blive 3-0, da Tosin Kehinde tog chancen udefra, men denne gang fik Mirkovic flot reddet. 

Med et kvarter tilbage af kampen kom SønderjyskE endelig frem til en god mulighed, men Christian Jakobsens afslutning gik tæt forbi mål. 

Resten af kampen bød ikke på de store højdepunkter, men der var et stort bifald fra hjemmeholdets fans, da Saba Lobjanidze med ti minutter tilbage af kampen blev indskiftet, og dermed gjorde comeback efter sin skade. 

I kampens overtid blev det også 3-0, da Lobjanidze modtog bolden i venstre side af feltet, og flot scorede til kampens slutresultat. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det endte derfor med tre point til Randers, som dermed rykker op på femtepladsen i Superligaen. 

 

 


Foto: Getty Images
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 18. runde

FT

RAN

3 - 0

SØN

14'
1 0
Nikola Mirkovic
Selvmål
46'
2 0
Vito Hammershøj-Mistrati
Mål
90'
3 0
Saba Lobjanidze
Mål

19 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce