2021-06-14 07:37:53

Blind overvejede afbud efter Eriksens ulykke

Christian Eriksens kollaps påvirkede Daley Blind dybt, og hollænderen overvejede selv at melde fra til EM-kampen mod Ukraine.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Daley Blind og Christian Eriksen var holdkammerater i Ajax, og Blind har desuden selv oplevet at falde om på banen grundet hjerteproblemer.

Derfor påvirkede Eriksens ulykke mod Finland den hollandske forsvarsspiller enormt meget.

- I går (lørdag, red.) gjorde et kæmpe indtryk på mig, især fordi jeg kender Christian som en god ven. Situationen er selvfølgelig forfærdelig for ham, og jeg har også oplevet nogle ting på det område, så jeg var nødt til at komme over en mental hurdle for at spille.

- Jeg var nødt til at overtale mig selv til at spille, men jeg er stolt over, at jeg gjorde det, og det var derfor, at mine følelser kom til udtryk i slutningen af kampen, siger Blind ifølge Evening Standard efter Hollands kamp mod Ukraine søndag aften.

Han lægger ikke skjul på, at han tænkte på, om han skulle melde fra til kampen.

- Jeg overvejede bestemt at ikke deltage. Billederne på tv og ulykken påvirkede mig meget, og jeg sov ikke særlig godt på grund af det. Jeg var virkelig nødt til at komme over en stor barriere for at gøre dette.

- Hvis det ikke var gået godt, ville det have hjemsøgt mit hoved endnu mere. Da Christian opfordrede sine egne holdkammerater til at spille, bestemte jeg mig for at spille selv. Også fordi jeg ifølge lægerne er sikker, siger Daley Blind.

Holland vandt 3-2 over Ukraine og fik således en glimrende start på EM.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0