2022-02-08 12:09:39

Bo Zinck starter med det samme i Thisted

Fra dags dato overtager Bo Zinck cheftrænergerningen i Thisted, hvorfor han forlader sit arbejde i Jammerbugt FC som Head of Sport.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 18. runde

FT

JAM

1 - 1

FAM

Tirsdag eftermiddag er det netop blevet offentliggjort, at den tidligere Jammerbugt FC-træner og nuværende Head of Sport i klubben, Bo Zinck, skifter til Thisted med øjeblikkelig virkning.

Det bekræfter Thisted i en pressemeddelelse.

Bo Zinck skulle efter aftale have taget til Thisted efter sommerferien, men nu er det altså blevet fremrykket sådan, at Zinck kommer til at stå i spidsen for Thisted allerede i foråret.

Det betyder derfor i samme ombæring, at Bo Thomsen, der skulle stå for ansvaret i Thisted frem til sommer, er blevet fritstillet som cheftræner for klubben.

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmark -Bo Zinck starter med det samme i Thisted
Foto: Rasmus Lykke

- Vi var afklaret med, at Bo Thomsen skulle stå i spidsen for holdet frem mod sæsonafslutningen til sommer, hvorefter Bo Zinck ville tage over. Tingene kan dog hurtig ændres i fodboldverdenen, og da vi fik muligheden for at tilknytte Bo Zinck nu, mener vi, det er det sportsligt rigtige at gøre.

- Vi ønsker at ønske Bo Thomsen alt held og lykke fremover og takker ham for det stykke arbejde, han har gjort i klubben, fortæller Peter Friis, der er direktør i Thisted.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Zinck har tidligere været i Thisted, inden han tog til Jammerbugt FC, hvor han var med til at sikre en oprykning til 1. division i 2017, ligesom han præsterede det i Jammerbugt FC i sidste sæson.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 18. runde

FT

JAM

1 - 1

FAM

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0