2022-08-03 17:30:01

Boilesen fik Corner-kald: Vidste vi ville trække ham

Nicolai Boilesen fortæller, at han fik et FaceTime-opkald fra Andreas Cornelius og Jens Stryger ti minutter efter tirsdagens Champions League-lodtrækning.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Super Lig - 1. runde

FT

IST

0 - 2

TRA

- Jeg havde ikke forventet andet.

Sådan lyder det fra Nicolai Boilesen, da bold.dk spørger til en reaktion på, at FCK trak Trabzonspor, der råder over den tidligere FCK-angriber Andreas Cornelius, i tirsdagens lodtrækning til playoff-runden i Champions League.

- Vi plejer jo at trække Corner, så jeg havde faktisk ikke forventet andet. Jeg sad og smilte, da jeg kunne se, at de andre hold stille og roligt blev trukket, hvilket gjorde, at procenterne for at møde dem (Trabzonspor, red.) steg gang for gang, siger han.

Boilesen lægger ikke skjul på, at de tyrkiske mestre var den hårdeste modstander af de syv mulige, men det betyder ikke, at han ser negativt på lodtrækningen.

- Vi kan hurtigt blive enige om, at det var den hårdeste lodtrækning, vi kunne få - også fordi vi skal slutte af i Tyrkiet, men på den anden side så er det sådan, Champions League-playoff er.

- Det er fedt, at de kommer til en heksekedel her i København. Vi ved, at Parken er magisk på europæiske aftener, og samtidig kommer vi ned til en heksekedel hos dem i Tyrkiet. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Boilesen fik Corner-kald: Vidste vi ville trække ham
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- Som fodboldspiller synes jeg, at den slags ting er fede, så det er bare spændende, siger han.

FaceTime med Corner og Stryger

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udover Andreas Cornelius råder Trabzonspor også over den danske højreback Jens Stryger.

Boilesen har et godt forhold til begge spillere, og han forklarer, at han allerede ti minutter efter tirsdagens lodtrækning fik et FaceTime-opkald fra den danske duo, der ønskede at vende udfaldet.

- Corner og Styger ringede til mig på FaceTime ti minutter efter lodtrækningen. De sad på et fly et eller andet sted, så jeg snakkede lige kort med dem. Vi sagde bare til hinanden, at selvfølgelig endte vi med at trække hinanden, siger han.

Andreas Cornelius har tidligere mødt FCK i forbindelse med europæiske kampe, og ifølge Boilesen skal de kommende opgør bare gå, som det gjorde sidst, FCK og Corner krydsede klinger.

- Han er jo efterhånden vant til det, så lad os bare håbe, at det går ligesom sidste gang, siger han med et smil på læben.

- Det er altid sjovt, når man har nogle gode kolleger og kammerater, som man enten har spillet med på klubplan eller for landsholdet, at man møder dem i sådan nogle store kampe der.

Artiklen fortsætter efter annoncen

FCK og Andreas Cornelius krydsede ad flere omgange klinger i Europa tilbage i 2018.

Først mødtes de i Europa League-kvalifikationens playoff-runde, hvor FCK slog Atalanta og Corner ud.

Herefter blev den danske landsholdsangriber lejet ud til Bordeaux, der endte i samme pulje som FCK i Europa League-gruppespillet.

Opgørene mod Bordeaux endte med en sejr til hver af den franske klub og FCK.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Super Lig - 1. runde

FT

IST

0 - 2

TRA

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0