2022-04-06 17:10:00

Boilesen om ny kontrakt: Har haft en samtale

Nicolai Boilesen har kontraktudløb med FC København i sommeren 2023, og den københavnske forsvarsprofil har allerede haft en indledende samtale med klubben. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 24. runde

FT

FCK

1 - 0

FCM

Nicolai Boilesen har gang i en rigtig god sæson i FC København, hvor han har været en del af en rigtig stærkt defensiv, der nu har holdt målet rent i seks kampe i træk. 

Boilesen har kontraktudløb med FCK i sommeren 2023, men det er endnu ikke sikkert, om det bliver en forlængelse af kontrakten, da der også er godt med tid tilbage på kontrakten endnu. 

I et interview med bold.dk giver Nicolai Boilesen en status på, hvor de står med hans kontraktsituation. 

- Jeg havde en samtale med klubben i januar, men så er vi ikke kommet videre. Det var en indledende samtale, om at vi skulle finde ud af, hvad der skulle foregå, og så er vi faktisk ikke kommet videre i processen, så jeg ved faktisk ikke noget på nuværende tidspunkt.

- Det skal være noget, som begge parter skal ville, og det skal give mening for begge parter. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Boilesen om ny kontrakt: Har haft en samtale
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- Jeg har sagt mange gange, at jeg elsker at spille i FCK, og jeg har det fantastisk her, men de skal også være af de rigtige årsager, at jeg skal blive – både fra min side og fra klubbens spille, fortæller Boilesen til bold.dk. 

Boilesen og FC København ligger i toppen af 3F Superligaen, så der er da heller ikke noget at sige til, at fokus lige nu ligger på de kommende kampe i mesterskabsspillet. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Boilesen kan dog ikke afvise, at en ny tur til udlandet kan være en mulighed for den 30-årige dansker. 

- Jeg siger aldrig aldrig til, at jeg skal til udlandet igen eller noget andet, men på nuværende tidspunkt fokuserer jeg på, at vi skal vinde mesterskabet, og så må vi se, hvad der sker til sommer, siger Nicolai Boilesen til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 24. runde

FT

FCK

1 - 0

FCM

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0