2022-08-08 16:21:54

bold.dk afslører: FCK henter VM-keeper

Den 30-årige australske målmand Mathew Ryan er meget tæt på at blive præsenteret som FC Københavns nye mand mellem stængerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er ikke hver dag, at Superligaen får en spiller ind ad døren, som har spillet 123 Premier League-kampe for Brighton og Arsenal. Som har spillet i La Liga og oven i købet også har 73 landskampe på cv’et.

Men det bliver med al sandsynlighed tilfældet, når FC København ifølge bold.dk’s oplysninger inden længe præsenterer australske Mathew Ryan som ny keeper i klubben.

Den 30-årige målmand rejser i dag til den danske hovedstad for at færdiggøre sine personlige vilkår og gennemgå et lægetjek.

I sin nuværende klub, Real Sociedad, er udsigten til spilletid begrænset, da han står efter Alex Remiro i køen til pladsen mellem stængerne. Sådan var det i sidste sæson, og sådan tyder alt på, at det også bliver i den kommende.

Det har åbnet muligheden for Ryan til at søge spilletid andetsteds, og med Kamil Grabara på skadeslisten er det ‘kun’ Kalle Johnsson, Mathew Ryan skal overhale i FC København.

Målmanden med de 73 landskampe stod blandt andet alle tre kampe for Australien under VM i Rusland i 2018, hvor han måtte hente bolden ud af nettet enkelt gang i det uafgjorte opgør mod Danmark - målet blev scoret af Christian Eriksen.

Mathew Ryan stod til at have kontrakt med Sociedad et år mere. 

45 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0