2022-12-06 13:42:21

bold.dk erfarer: IFK og Superliga-klubber jagter Næstved-bomber

Ifølge bold.dk's oplysninger er Næstved-bomberen Mileta Rajovic et varmt emne i flere 3F Superliga-klubber og Allsvenskan-klubben IFK Göteborg. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

NordicBet Liga-topscoreren Mileta Rajovic er et brandvarmt salgsemne i Næstved Boldklub. 

bold.dk erfarer, at NordicBet Liga-klubben har modtaget flere konkrete henvendelser og bud fra klubber i både Superligaen og Allsvenskan.

En af de særdeles interesserede klubber er IFK Göteborg, og den svenske klub har sågar også haft 23-årige Rajovic på besøg for at se faciliteterne i Sverige an. 

Næstveds sportschef Peter Dinesen ønsker ikke at kommentere konkret på sagen, men fortæller, at udvikling og salg af unge spillere er en del af den sportslige strategi, klubben praktiserer. 

- Vores strategi er at give unge spillere chancen til at vise sig positivt frem, og hvis vi kan sælge dem videre til en fordelagtig pris, vil det naturligvis være en blåstempling af det arbejde, vi laver, siger Dinesen. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -bold.dk erfarer: IFK og Superliga-klubber jagter Næstved-bomber
Foto: Næstved

bold.dk har også været i kontakt med Mileta Rajovic, men angriberen ønsker ikke at kommentere på oplysningerne.

I et interview med bold.dk i oktober fortalte Rajovic dog, at han en dag drømmer om at spille Superliga.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Superliga er selvfølgelig et mål for mig. Hvis det fortsætter, som det gør nu, vil jeg da gerne prøve et niveau højere, det vil jeg ikke lægge skjul på, sagde Rajovic dengang.

Det tidligere Brøndby-talent har indtil videre leveret ni scoringer i 15 NordicBet Liga-kampe, hvilket altså gør ham til foreløbig topscorer i indeværende sæson.

15 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0