2022-07-25 10:28:01

bold.dk erfarer: Viborg har fået afvist bud på FCH-bomber

Viborg og Hammarby har ifølge bold.dk's oplysninger fået afvist et bud på FC Helsingør-bomber Tonni Adamsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

FC Helsingør-profilen Tonni Adamsen er en ombejlet herre, men NordicBet Liga-klubben holder fast i ham med næb og kløer.

Helsingør Dagblad har tidligere skrevet, at Viborg og Vejle Boldklub har haft kig på Adamsen, og nu kan bold.dk berette, at førstnævnte har lagt et konkret bud hos FC Helsingør.

FC Helsingør har dog takket nej til både Viborg og svenske Hammarbys bud på 27-årige Adamsen, der i foråret forlængede med FC Helsingør frem til sommeren 2025.

Tonni Adamsen blev topscorer for FC Helsingør i sidste sæson med 15 mål i 33 kampe, hvor han også noterede sig 12 assists.

Angriberen har en fortid i BK Frem og skiftede først i sommeren 2021 til FC Helsingør, hvor han altså har gjort kometkarriere.

FC Helsingør lå længe til oprykning til 3F Superligaen i sidste sæson, men i foråret gik holdet kold og måtte se billetterne gå til AC Horsens og Lyngby Boldklub.

Viborg har allerede hentet den spanske offensivspiller Nils Mortimer i Barcelona denne sommer, men der kan meget vel skulle mere nyt blod ind til angrebet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Både Tobias Bech og Younes Bakiz har således begge snart har udløb - henholdsvis vinter og næste sommer - og ifølge sportschef Jesper Fredberg har begge spillere ytret, at de ikke ønsker at forlænge.

Et køb af Adamsen ville derfor polstre midtjydernes offensiv, men FC Helsingør vil altså ikke i denne omgang slippe deres målsluger.

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0