2022-12-02 13:32:16

bold.dk erfarer: Young Boys har Silkeborg-profil på blokken

Silkeborg-profilen Oliver Sonne har ifølge bold.dk's oplysninger flere udenlandske bejlere, heriblandt den schweiziske storklub Young Boys.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

DAR

2 - 0

YB

Oliver Sonne har haft et stærkt efterår i Silkeborg, hvor han har taget over på højreback efter Rasmus Carstensens exit.

Det har fået udenlandske klubber til at lure på den 22-årige back, der har kontrakt med Silkeborg til sommeren 2026.

Ifølge bold.dk's oplysninger er den schweiziske storklub Young Boys blandt bejlerne til Sonne, og klubben overvejer at lægge et bud på ham denne vinter.

Young Boys har gang i en forrygende sæson og styrer mod mesterskabet, som klubben i sidste sæson måtte se gå til FC Zürich.

I denne sæson har holdet blot tabt én tabt af 16 i den schweiziske Super League, hvor der aktuelt er ti point ned til forfølgerne fra Servette.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -bold.dk erfarer: Young Boys har Silkeborg-profil på blokken
Foto: Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

Young Boys spiller en 4-4-2, og i denne sæson har 21-årige Lewin Blum og 24-årige Kevin Rüegg delt spilletiden på højreback – sidstnævnte er på lån fra Verona sæsonen ud.

Oliver Sonne kom til Silkeborg i sommeren 2021 fra HB Køge og har siden spillet 40 kampe, hvor det er blevet til to mål og fire oplæg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han har været fast mand under Kent Nielsen, siden Silkeborg i sommer solgte Rasmus Carstensen til Genk for angiveligt 22,5 millioner kroner.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

DAR

2 - 0

YB

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0