2022-06-27 10:03:01

bold.dk-transfer: Fosgaard bliver podcastvært

Den tidligere Lyngby-profil Lasse Fosgaard skal stå i spidsen for ny podcast med fokus på managerspil - nærmere bestemt Holdet.dk’s SUPER MANAGER

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

LYN

2 - 0

NFC

Et nyt partnerskab og en ny værtsduo er landet på bold.dk’s platforme.

Nærmere bestemt den nyligt pensionerede Superliga-profil Lasse Fosgaard og civilingeniøren og manager-nørden Nicolai Bisgaard.

De to entusiatiske Holdet.dk-brugere vil hver torsdag morgen levere en podcast, hvor lytterne får tips og tricks til at sætte deres stærkeste managerhold, så de kan hovere over for kolleger og kammerater, når Superliga-runden er færdigspillet.

Podcasten bliver en del af den eksisterende bold.dk-podcast-portefølje med LIGE PÅ, TÆT PÅ og FART PÅ.

Navnet på podcasten, som får premiere torsdag den 7. juli, er SATS PÅ. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -bold.dk-transfer: Fosgaard bliver podcastvært
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Og duoen har allerede tillagt sig to forskellige strategier for, hvordan de og lytterne kan stå skarpest muligt forud for Superliga-runderne. Lasse Fosgaard er ‘hjertet’, Nicolai Bisgaard er ‘hjernen’.

- Jeg glæder mig virkelig meget til at tage lytterne med i de op- og nedture en ‘holdet’-sæson byder på.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har spillet diverse spil på holdet.dk, så længe jeg kan huske og næsten altid uden den mindste snert af succes. Det bliver mega fedt at høre Nicolais mere analytiske perspektiv, der står i stærk kontrast til min følelsesladede spillestil.

- Det bliver en sjov, skarp og lærerig podcast, som kan være med til at spice Superligasæsonen endnu mere op, fortæller Lasse Fosgaard, mens ‘hjernen’, Nicolai Bisgaard, supplerer:

- Jeg er super glad for at få lov at være en del af SATS PÅ-holdet og glæder mig til at komme i gang med at give en masse gode råd til bold.dk-brugerne.

- Jeg har spillet drømmehold, siden jeg var barn. Dengang med min far og med udklip fra avisen - med fokus på hyggedelen af managerspil og knap så meget seriøst. 

- De seneste par år har jeg nørdet lidt mere igennem med Holdet og udviklet et stærkt setup, der hjælper mig til at sætte det bedste hold til runden - forhåbentlig til gavn for lytterne, så er jeg sikker på, vi kan hjælpe folk godt på vej til at slå vennerne og kollegaerne, siger Nicolai Bisgaard.

Lasse Fosgaard holder efter sit karrierestop på højeste plan stadig formen og fodboldstøvler i live i sin barndomsklub Avarta, som ligger i Danmarksserien. Og udover tjansen som podcastvært på SATS PÅ, indtræder han også fast i LIGE PÅ-panelet, som fra Superliga-start kommer til at bestå af vært Sandro Spasojevic og altså Lasse Fosgaard og Jesper Christiansen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- LIGE PÅ er en podcast, jeg har lyttet til fra første afsnit. At jeg nu selv får lov til at være medvært i programmet glæder mig enormt.

- Jeg kan slet ikke vente med at analysere og debattere superligaen samt udfordre mine medværters holdninger, siger Lasse Fosgaard.

Her kan du også tilmelde dig SATS PÅ-ligaen, hvis du vil banke den nye podcast-duo og have chancen for at vinde fede præmier.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

LYN

2 - 0

NFC

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0