2022-11-12 18:14:06

Bournemouth vandt sikkert over Everton

Bournemouth besejrede Everton 3-0 hjemme på Vitality Stadium lørdag eftermiddag i Premier League.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 16. runde

FT

BOU

3 - 0

EVE

18'
1 0
Marcus Tavernier
Mål
25'
2 0
Kieffer Moore
Mål
69'
3 0
Jaidon Anthony
Mål

Bournemouth gik ind til kampen med fire nederlag i streg, og Everton havde kun vundet en enkelt kamp af sine seneste fire.

Derfor var der mulighed for begge hold, at vende en skrantende stime med en sejr.

Everton tog greb om kampen allerede fra første fløjt, og satte sig på boldbesiddelsen, men det var Bournemouth, der åbnede ballet for alvor.

I det 18. minut forsøgte Dominic Solanke sig uden den store kraft, men Jordan Pickford kunne ikke holde ved bolden og tabte den direkte til Marcus Tavernier, der kunne sparke bolden i et tomt mål.

Hjemmeholdet kom også foran 2-0 efter 26 minutter. Det var dog lettere kontroversielt, da James Tarkowski lå ned i feltet og tog sig til hovedet, efter han slog sig i en hovedstødsduel med Solanke.

Efter en dårlig clearing, et nyt indlæg og en parade, endte bolden i det lille felt, hvor walisiske Kieffer Moore hoppede højest og stangede bolden ind i målet.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Bournemouth vandt sikkert over Everton
Foto: Peter Nicholls/Reuters/Ritzau Scanpix

Moore fik dog i processen også skadet Vitali Mykolenko, der måtte lade sig udskifte efterfølgende.

Everton fortsatte med at se rigeligt til bolden, men de formåede sjældent at bringe den i farlige positioner, der kunne true Bournemouth.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derfor kunne udeholdet gå i omklædningsrummet til pausen bagud 0-2.

I anden halvlegs åbning fik Tavernier muligheden for at blive dobbelt målscorer, men englænderens afslutning blev reddet af Pickford.

Hjemmeholdet var bare bedre til at skabe farlige muligheder end Frank Lampards tropper, og efter 69 minutters spil fik de udbygget deres føring på ny.

Lewis Cook sparkede et frispark indover mod Jaidon Anthony, og den indskiftede angriber kunne fra kanten af det lille felt heade bolden i nettaget.

Kort tid efter havde Bournemouth sågar bolden i nettet igen, men linjedommeren hævede sit flag, og Solankes scoring fik ikke lov til at tælle.

Everton formåede ikke få hul på målbylden, selvom især Demarai Gray forsøgte sig igen og igen. Men lige lidt hjalp det, og udeholdet måtte rejse hjem til Merseyside med et svidende 0-3-nederlag i bagagen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 16. runde

FT

BOU

3 - 0

EVE

18'
1 0
Marcus Tavernier
Mål
25'
2 0
Kieffer Moore
Mål
69'
3 0
Jaidon Anthony
Mål

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0